Je eerste stapje over mijn drempel!

Er zijn talloze manieren van ontharen, maar het resultaat is vaak minder rooskleurig. Denk aan stoppels, bultjes, ingegroeide haartjes, jeuk, irritaties, harde en stuggere haartjes en noem maar op. Je wilt jezelf dat toch niet iedere keer aan doen. Zo heb je bijvoorbeeld het vertrouwde scheren, waarbij jezelf dagelijks in allerlei bochten wringt om maar alle haartjes te kunnen verwijderen en glad voor de dag te komen. Of je hebt tegenwoordig ook nog de keuze uit laseren en IPL, veelal dure procedures met zelden een definitief resultaat, niet geheel zonder risico’s en het werkt voornamelijk alleen voor donkere haren en is niet geschikt voor elke huidtype. Dus we willen graag weten hoe het beter kan, en vooral zachter zonder al het gedoe. Waxen is hierbij de beste oplossing en de redder in harige nood! En dan met name LYCON Precision Waxing. De nieuwe manier van ontharen en de crème de la crème onder waxen, die vanuit Australië de wereld aan het veroveren is.

Waxen is de oudste en meest effectieve manier van ontharen. De haar wordt met wortel en al verwijderd, wat ervoor zorgt dat de haartjes voor langere tijd weg blijven, gemiddeld gezien tussen de 3 en 6 weken, afhankelijk van je eigen haargroei en of je al vaker een waxbehandeling ondergaan bent. Want hoe vaker je waxt, hoe minder vaak je weer terug hoeft voor een vervolg behandeling. De haartjes komen namelijk minder, zachter en soms komen ze helemaal niet meer terug. Maar het beste resultaat krijg je bij een maandelijks bezoek.


De laatste jaren groeit de vraag naar waxbehandelingen. In tegenstelling tot in Nederland is het in verschillende landen zoals de USA, Canada, Australië, Midden-Oosten, Engeland, Brazilië en Italië het doodnormaal om naar een waxsalon te gaan. Dit komt doordat Nederland in de beautysector over het algemeen wat jaren (ongeveer 5 tot 7 jaar) achterloopt wat schoonheid betreft en heeft qua waxen nog een weg te gaan. Alhoewel het waxen steeds populairder wordt.

De eerste keer waxen
Waxen is helemaal niet eng en het doet ook geen pijn. Je weet gewoon niet wat je te wachten staat en daarom kan het spannend zijn de eerste behandeling. Vrouwen en mannen maken vaak kennis met een onprofessionele manier van waxen en laten zich onnodig afschrikken door (horror) verhalen en filmpjes, die laten zien hoe pijnlijk het waxen wel niet zou zijn. Maar dit gebeurd alleen indien je het laat waxen bij iemand die geen specialist is en/of de verkeerde technieken en waxsoorten gebruikt. Dus laat je niet tegen houden door de gedachte van onzekerheid, pijn en/of schaamte. Beleef hoe het anders kan en geniet van de voordelen die LYCON Waxing te bieden heeft. En om jou te helpen met het eerste stapje over mijn drempel kan je nu tijdelijk profiteren van een diverse acties! Klik hier voor de acties.

LYCON Precision Waxing
LYCON wax is geschikt voor haartjes vanaf 1 mm, vrijwel pijnloos en uiterst zacht voor de huid, zonder huidirritaties of roodheid met een langdurig haarvrij resultaat zonder stoppels. Daarbij wordt de wax met natuurlijke ingrediënten die verrijkt is met aromatische en essentiële oliën aangebracht op de huid op lage temperaturen. LYCON is sinds 1978 de beste wax ter wereld en wordt gebruik in het topsegment, waarbij zelfs
modellen en beroemdheden als Pippa Middleton, Sienna Miller, Victoria Beckham en Emily Blunt dit revolutionaire product gebruiken.

 
Tips

Graag wil ik al jou verdere onzekerheden en angsten wegnemen. Als je tot nu toe nog niet voldoende overtuigd bent, heb ik nog een aantal tips:

- Ten eerste wees relaxt tijdens de waxbehandeling. Je bent niet de eerste en ook zeker niet de laatste die naakt op de behandelstoel ligt. Ik ben professioneel opgeleid tot (Brazilian) waxspecialist en doe niets anders dan waxen.

- Ten tweede laat je strak zittende kleding vooral thuis! Dit kan namelijk gaan schuren, wat irritaties en ingegroeide haartjes kan veroorzaken. Dus om dit te voorkomen doe je er goed aan om een
een katoenen slip en een loszittende broek, shirt of jurkje aan te doen. Je huid moet na het waxen namelijk goed kunnen kalmeren en ademen.

- Ten derde scheer jezelf van tevoren niet. Ook hierbij geldt schaam je niet voor je haren. Als je een perfect resultaat wilt hebben kun je het beste jezelf ongeveer 10-21 dagen niet scheren. De haartjes moeten namelijk minstens 0,5 cm lang zijn.


- Ten vierde skip op de dag van je waxbehandeling je sporttraining, je saunabezoek en zwembadbezoek. En wacht deze dag nog even om een bruin kleurtje op te bouwen. De boel moet eerst even goed tot rust komen. Not least but last. Zit je midden in je rode week, vindt je het misschien prettiger om de afspraak te verzetten. Niet omdat het onhygiënisch is, maar omdat je gevoeliger bent voor pijn. Wellicht is het dan wat minder comfortabel. Maar dat weet jezelf het beste!

 

Hopelijk heeft dit artikel je geholpen om de eerste stap te zetten. Aarzel niet langer en boek vandaag nog een afspraak.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

CONTACT GEGEVENS

SILKY SMOOTH
Waxbar, Skinbar & Browbar
Middelz
and 5308
1788 HC Julianadorp
KvK: 71540822

info@silkysmooth.nl

OPENINGSTIJDEN OP AFSPRAAK

Maandag        09:00 - 21:00 uur
Dinsdag          09:00 - 21:00 uur
Woensdag      09:00 - 21:00 uur

Donderdag     09:00 - 21:00 uur
Vrijdag            09:00 - 21:00 uur
Zaterdag         15:00 - 21:00 uur

Zondag gesloten

 

VOLG SILKY SMOOTH


PINNEN IS MOGELIJK

Niet rolstoelvriendelijk julianadorp