Sugar Waxing

Sugar waxing, ook wel sugaring of Persian waxing genoemd. Is een eeuwenoude methode die afkomstig is uit het Midden-Oosten. Opvolgend door Noord-Afrika en Griekenland. Sugar waxing is een milde methode om van ongewenste lichaamsbeharing af te komen, met langdurig resultaat. Voor deze methode wordt een suikergel gebruikt, bestaande uit suiker, water en citroen. Het is dus een geheel natuurlijke en veilige methode voor zowel mannen als vrouwen. Ontharen met suiker is geschikt voor alle lichaamsdelen, omdat het een zachte methode is, kan het dus ook voor het gezicht gebruikt worden.


Voordelen

  • Sugar waxing is een methode die op hele korte haartjes toegepast kan worden. De haartjes worden met wortel en al verwijderd, zodat de haartjes lang wegblijven. Als de haartjes terugkomen zijn ze zachter;
  • De suiker maakt de huid zacht;
  • De suikerpasta is daarom eveneens geschikt voor mensen met een gevoelige huid. De pasta geeft geen allergische reacties. En is ook te gebruiken bij couperose, psoriasis, diabetes, eczeem of spataderen;
  • Sugar waxing is wateroplosbaar, waardoor schade aan apparatuur of kleding wordt vermeden;
  • Daarnaast is het niet temperatuurgevoelig, economisch in gebruik en hygiënisch, omdat suiker een natuurlijk conserveringsmiddel is, waar bacteriën geen kans hebben en ontstekingen tot een minimum beperkt worden;
  • De suikerpasta is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten;
  • Het is milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar;
  • Je kan de pasta zelfs eten.

Tot slot is Sugar waxing een ontharingsmethode waar steeds meer vraag naar is, vanwege de vele voordelen en vooral vanwege de mildheid van de behandeling.


Reactie schrijven

Commentaren: 0

CONTACT GEGEVENS

SILKY SMOOTH
Waxbar, Skinbar & Browbar
Middelz
and 5308
1788 HC Julianadorp
KvK: 71540822

info@silkysmooth.nl

OPENINGSTIJDEN OP AFSPRAAK

Maandag        09:00 - 21:00 uur
Dinsdag          09:00 - 21:00 uur
Woensdag      09:00 - 21:00 uur

Donderdag     09:00 - 21:00 uur
Vrijdag            09:00 - 21:00 uur
Zaterdag         15:00 - 21:00 uur

Zondag gesloten

 

VOLG SILKY SMOOTH


PINNEN IS MOGELIJK

Niet rolstoelvriendelijk julianadorp