Vajazzle - je intieme zone versieren met Swarovski steentjes

Je kan het nog niet zo gek bedenken en het bestaat. Tegenwoordig kan je zelf je vagina versieren met kristallen. Leuke verrassing met een sexy knipoog voor je partner bijvoorbeeld tijdens je huwelijks nacht of met Valentijn. Of voor een speciale date. Steeds meer worden vajazzle treatments aangeboden. Met name in Amerika is het erg gewild.

 

Vajazzle is een vorm van decoratie voor de intieme zone, waarbij kristallen aangebracht worden op de schaamstreek. Vajazzle is een samenvoegsel van de woorden ‘vagina’ en ‘bedazzle’ en komt in feite neer op het ‘blingen’ van je venusheuvel. Het is populair geworden in 2010, door de Amerikaanse actrice Jennifer Love Hewitt, die graag haar vagina versierde met echte kristallen en hier openlijk vooruit kwam.

De vajazzle kan alleen aangebracht worden op de venusheuvel wanneer die volledig onthaart is, anders blijft het niet plakken. En het blijft ongeveer 2 tot 7 dagen zitten. Je hebt allerlei soorten designs, welke je geheel naar eigen wens kan laten plaatsen.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

CONTACT GEGEVENS

SILKY SMOOTH
Waxbar, Skinbar & Browbar
Middelz
and 5308
1788 HC Julianadorp
KvK: 71540822

info@silkysmooth.nl

OPENINGSTIJDEN OP AFSPRAAK

Maandag        09:00 - 21:00 uur
Dinsdag          09:00 - 21:00 uur
Woensdag      09:00 - 21:00 uur

Donderdag     09:00 - 21:00 uur
Vrijdag            09:00 - 21:00 uur
Zaterdag         15:00 - 21:00 uur

Zondag gesloten

 

VOLG SILKY SMOOTH


PINNEN IS MOGELIJK

Niet rolstoelvriendelijk julianadorp