Bindweefselmassage

Natural Facelifting

100% Natuurlijk

Ervaar het verschil met natuurlijke gelaatsverjonging en huidverbetering. Wij zijn gespecialiseerd in manuele technieken voor het gelaat op een holistische manier. ZONDER Botox, Fillers en cosmetische ingrepen!

Facelift

Je huid wordt gelift waarmee verbluffende resultaten geboekt kunnen worden. Al na 1 behandeling heeft je huid een frisse vitaliteit. Elke behandeling is een BOOST voor je huid en geeft zelfvertrouwen!

Self-treatment

Ga thuis aan de slag met massage oefeningen (Sculpture) om zelf het bindweefsel te stimuleren. De behaalde resultaten in de salon worden hierdoor beter en langer behouden!

SOS

Weet je geen raad met je huid? Laat je vrijblijvend informeren en krijg een op maat gemaakt behandelplan. Wij helpen je weer om je stralende teint terug te krijgen!

Wat is een Bindweefselmassage?

Bindweefselmassage is niet zomaar een massage. Het is een natuurlijke en stimulerende huidverbeterende behandeling op holistische wijze met unieke manuele massagetechnieken, waarmee je basis tonus van het onderliggende spierweefsel kunt herstellen, de elasticiteit van je huid, zenuwen, bloedvaten en botstructuur stimuleert, zodat rimpels vervagen, gelaatscontouren verstrakken en je huid op een natuurlijke wijze wordt gelift. Algeheel samen zorgt voor een anti-aging, een stralende huid en frisse vitaliteit.

You're never too old to become younger!

Voordelen Bindweefselmassage

Nadelen Bindweefselmassage

Wist je dat?

Wist je dat vanaf circa je 24e levensjaar de eerste tekenen van huidveroudering ontstaat, doordat elk jaar 1% minder collageen wordt aangemaakt. Vanaf je 35e tot 40e worden deze tekenen pas echt zichtbaar aan het huidopper-vlak. Dit is een normaal verschijnsel en overkomt iedereen! Na de overgang wordt er geen collageen meer aangemaakt.

De snelheid van deze veroudering hangt af van meerdere factoren: dit kan erfelijk zijn, maar veel vaker hangt dit af van de uitwendige factoren, zoals: roken, alcoholgebruik, overgewicht, hormonen en vooral door teveel zon of de zonnebank. Daarnaast  speelt je leefstijl hierin ook een belangrijke rol. 

Met een gezonde leefstijl en goede huidverzorging vertraag je namelijk het verouderingsproces.

Wat gebeurd er met je huid?

Bij het verouderingsproces neemt de hoeveelheid collageen, hyalonzuur en elastine af. Hierdoor wordt je huid slapper, stugger, droger en ontstaan er rimpels en plooien. Ook wordt je opperhuid dunner en kwetsbaarder voor diverse invloeden.

Hoevaak een Bindweefselmassage voor het resultaat?

Wist je, dat alleen in het gezicht je spieren aan je huid vastzitten? Gaan deze spieren verslappen, dan zie je in het gezicht bijvoorbeeld hamsterwangen of een onderkin ontstaan. Je kunt deze spieren trainen, echter wel zonder gewichten natuurlijk! Dit kan je doen met een bindweefselmassage (Natural Facelifting). Ook hierbij geldt net zoals met je lichaam, dat je niet met 1x trainen in de maand een ”sixpack” hebt. Om resultaten te behalen en te behouden moet je in kuurverband trainen.

Je lichaam is eigenlijk lui. Als er niets gebeurt, doet hij ook niets. Alhoewel, je spieren verslappen. Zijn voornaamste taak is verdedigen, dus pas bij een aanval of een actie, ontstaat er een reactie. Dus kortom…je moet gaan trainen! Je kunt een bindweefselmassage dus zien als een soort sport training voor het gezicht en decolleté.

Net zoals bij andere huidverbeterende behandelingen geldt, des te vaker je komt, des te beter het resultaat is. Hoevaak je moet komen voor een behandeling is per persoon verschillend, echter wel in kuurverband (1 x per week, 3 tot 6 keer). Daarna kan je met Sculpture bij ons (een workshop om thuis zelf aan de slag te gaan met 10 min. per dag) leren hoe je, je huid zelf kan kneden en masseren om je rimpels te bestrijden en je gelaatscontouren te liften en verstrakt.

Maak vandaag nog een afspraak voor vrijblijvend advies, een individuele coaching of voor het deelnemen aan een speciale workshop.

Kies jouw behandeling

Bindweefselmassage Basic

Collageen Boost
50
00 eenmalig
 • Intake en behandelplan
 • Reiniging
 • Stomen
 • Peeling
 • Bindweefsel massage gezicht en decolleté met serum
 • Verzorgende crème

Bindweefselmassage Royal

Collageen Boost Extra
60
00 eenmalig
 • Intake en behandelplan
 • Reiniging
 • Stomen
 • Peeling
 • Verwijderen van onzuiverheden
 • Masker
 • Bindweefsel massage gezicht en decolleté met serum
 • Verzorgende crème
Populair

Bindweefselmassage Deluxe

Lifting, Collageen- & Tone Booster
75
00 eenmalig
 • Intake en behandelplan
 • Reiniging
 • Stomen
 • Peeling
 • Massage van bindweefsel, spier- & botweefsel gezicht en decolleté met serum
 • Verzorgende crème

GRATIS Workshop Sculpture

Wat is Sculpture?

Sculpture is een speciale op maat gemaakte workshop voor je gezicht, hals en/of  decolleté. Je leert hier hoe jezelf dagelijks thuis aan de slag kunt gaan met speciale massagetechnieken om je bindweefsel te stimuleren.

Op deze manier blijven de resultaten van een bindweefselkuur langer behouden en vertraag je het verouderingsproces. Zo zorg je dat je minder rimpels krijgt en/of minimaliseert deze.  Daarnaast wordt je huid strakker en krijg je een mooie egale teint.

Duur workshop: 1 uur

GRATIS WORKSHOP (t.w.v. €40,00)

Je krijgt de workshop GRATIS bij een bindweefselmassagekuur.*

* Niet geldig bij losse behandelingen.

WORKSHOP voor groepen (vanaf 5 personen)

Wil je graag eens samen met je vriendinnen, familie of kennissen deze workshop op locatie bijwonen? Stuur ons dan een e-mail of WhatsApp bericht.

Prijs en locatie in overleg.

Volg ons op Instagram voor meer voor- & na foto's

afspraken toevoegen

Nu je er toch bent!

Voeg een  extra behandeling toe.

Handpakking

Op biologische basis voor heerlijke zachte en verzorgende handen!
4
95
 • Handpakking
 • Mini handmassage

Voetenspa

Op basis van heilzame ingrediënten van Botanical Beauty Organic Skincare
12
50
 • Voetenbad met dode zeezout en roos
 • Scrub
 • Massage met voetenbalsem van kruiden, ijslandmos en aroma- en plantenoliën

Meer informatie?

Neem gerust contact op voor vrijblijvend advies.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Mis geen nieuws en profiteer van exclusieve aanbiedingen, plus ontvang €5,- korting op je verjaardag.

Contact

Openingstijden op afspraak