Brazilian wax

Langdurig een zachte en haarvrije schaamstreek zonder stoppels!

Brazilian wax

Ongewenste haargroei, stoppels en huidirritaties in de intieme zone is een veel volkomend probleem. Je bent het scheren helemaal zat en wilt graag een gladde en haarvrije schaamstreek met langdurig resultaat, dan is de populaire Brazilian wax de oplossing!  Dit is de meest effectieve en natuurlijke manier van ontharen, waarbij alle haren rondom de vagina en tussen de bilnaad worden verwijderd. Of je kan natuurlijk ook ervoor kiezen om alleen je bikinilijn te laten waxen.

Eerste keer Brazilianwax

Ben je hier voor de eerste keer? Wij willen graag wat drempels voor je wegnemen, zodat je comfortabel voelt wanneer je met je billen bloot op de behandelstoel gaat. We zijn gespecialiseerd in de Brazilian wax en zien niets anders dan dat. Laat je angst je niet weghouden met het idee dat je vulva anders is. Vulva’s zijn net gezichten. Andere gezichten en tegelijkertijd ook uniek!

 

Waarom zou ik een Brazilian wax willen?

Nadelen Brazilian wax

Positieve klant ervaringen

5/5
Aantal weken terug langs geweest voor een brazilian wax, ondanks mijn zwangerschap viel de pijn nog mee. Haartjes blijven lang weg!
Carlijn
Vorige week ben ik langs gegaan voor een brazillian wax. Ik ben er erg tevreden over en ze legt alles goed uit! Dit is dus zeker een aanrader!
Thrisha
Voor de 2e keer brazilian wax. Mooi resultaat en de pijn vond ik erg meevallen, een fijne sfeer. Echt een aanrader
Michelle

Welk model neem jij?

FULL BRAZILIAN WAX

Alles weg (zeer populair)

Brazilian Triangle

Een klein driehoekje

Brazilian Strip

Een streepje

Bikini wax

De randen nabij je bikinibroekje

Brazilian wax Julianadorp

TIP

Heb ik  je overtuigd van de voordelen en wil je dit zelf eens ervaren? Lees dan goed de Do’s & Don’ts van het waxen, voordat je naar de behandeling gaat!

 

Prijzen

Zie de prijslijst voor de tarieven en profiteer van eventuele ACTIES!

Meer informatie?

Lees de meest gestelde vragen over waxen. Heb je vervolgens nog meer vragen? Stel ze gerust. WhatsApp is sneller dan bellen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Mis geen nieuws en profiteer van exclusieve aanbiedingen, plus ontvang €5,- korting op je verjaardag.

Contact

Openingstijden op afspraak