Definitief laserontharing

Niet meer scheren, waxen of epileren en iedere dag een zijdezachte huid!
BOEK JE AFSPRAAK

Definitief

Hoe fijn is het om elke dag een zijdezachte huid te hebben, zonder huidirritaties en ingegroeide haren.

Voel je 24/7 verzorgt en haarvrij!

Voor iedereen

Geschikt voor alle huidtypes.

Gehele jaar door

Het gehele jaar door kan je laserbehandelingen doen, ook in de zomer.

Vrijwel pijnloos

Medische diodelaser,
betrouwbaar en vrijwel pijnvrij.

Diode ice laser voor definitieve laserontharing

Onze salon is gespecialiseerd in laserontharing voor zowel mannen en vrouwen. Wij werken met de nieuwste Diode laser ontharingsmachine van medisch topkwaliteit. Deze is FDA, TGA, CE, ISO13485 en TÜV gecertificeerd (hoogste medische keuring). Dit biedt betrouwbaarheid en zekerheid. De machine wordt wereldwijd door vele erkende artsen en andere specialisten gebruikt.

Diodelaser 4 waves
De Diodelaser werkt met 4 verschillende golflengtes (755nm + 808nm + 1064nm + 940nm) op hetzelfde moment, zodat volledig permanent resultaat geboekt kan worden voor I tot VI alle huidtypen en haarkleuren. De energie van de laser wordt bij voorkeur geabsorbeerd door de melanine (het pigment) in het haar, waardoor de haarzakjes worden vernietigd en het haar vermogen verliest om te groeien, zonder de huid te beschadigen. Door de combinatie van verschillende golflengten kan de laserbehandeling efficiënter en effectiever zijn, dan bij lasers met slechts één of drie golflengten.

808nm Diode Laser
De golflengte van 808nm, de gouden standaard, biedt een diepe penetratie van de haarzakjes met een hoog gemiddeld vermogen en een hoog herhalingspercentage voor een snelle behandeling. De 808nm heeft een gematigd melanine absorptie niveau, waardoor hij veilig is voor donkere huidtypes. Het diepe penetratievermogen is gericht op de uitstulping en de bol van de haarzakjes. Matige penetratie is ideaal voor het behandelen van armen, benen, wangen en een baard.

755nm Alex laser
De Alex 755nm golflengte biedt een krachtige energieabsorptie door de melanine chromofoor, waardoor het ideaal is voor de meest uiteenlopende haartypes en haarkleuren. Vooral lichtgekleurd en dun haar. Door de oppervlakkige penetratie van het haarzakje is het met name geschikt voor gebieden zoals de wenkbrauwen en bovenlip.

1064nm YAG laser
De YAG 1064nm golflengte wordt gekenmerkt door een lagere melanine opname, waardoor het een gerichte oplossing is voor donkere huidtypes. Tegelijkertijd biedt deze golflengte de diepste penetratie van de haarzakjes, daardoor is het geschikt voor het behandelen van de hoofdhuid, oksels en schaamstreek. Met een hoger waterabsorptie die een hogere temperatuur genereert verhoogt de opname van het thermische profiel van de algehele laserbehandeling voor de meest effectieve ontharing.

940nm (nieuw)
Deze golflengte zorgt voor een betere absorptie en kan de diepere haarzakjes effectief behandelen. Ook werkt deze golflengte op het voedingszakje wat zorgt voor een sneller en blijvender resultaat. Daarnaast is deze zeer geschikt voor de getinte huid, doordat de absorptie van melanine laag is.

Voordelen laserontharing

Defintieve ontharing met een haarreductie van 80-95%. Altijd een zijdezachte huid!
Voor elke huidtype
Snel resultaat
Bespaar tijd en geld. Je hoeft nooit meer te scheren, te waxen of te epileren.
Nooit meer huidirritaties en ingegroeide haren.
Kan het gehele jaar door.
Snelle en vrijwel pijnloze behandeling.

Nadelen laserontharing

Je dient het in kuurverband te doen om optimaal resultaat te bereiken.
Na zwangerschap of verandering in hormoonhuishouding kunnen in de toekomst misschien weer nieuwe haren terug komen.
Je dient de zon voor- en na de behandeling even te vermijden.
Kostbare behandeling. Maar uiteindelijk ben je wel goedkoper uit ten opzichte van andere ontharingsmethodes.
Tussen de behandelingen door dien jezelf te scheren.
Soms zijn er extra behandelingen nodig voor het gewenste resultaat. 
In zeldzame gevallen kan de laser geen effect hebben.
Mits de voorzorg en/of nazorg niet goed nageleefd wordt, kan er huidschade optreden.
Blonde, grijze en rode haren kunnen meer behandelingen nodig hebben voor het definitieve resultaat.

Doet laseren voor ontharing pijn?

Iedereen ervaart pijn op zijn eigen manier. Maar de laserbehandeling is over het algemeen vrijwel pijnloos en geeft een massage-achtig tot lichte speldenprikjes gevoel. Soms kunnen er ook wat hetere impulsen voelbaar zijn. De diode laser gebruikt de meest geavanceerde techniek USP, wat zorgt voor korte snelle laser impulsen op de huid.

Daarnaast kan het Sapphire (SHR) superieur koel- en vriessysteem (tot -30 Celsius) de huid effectief koelen en beschermen om een pijnloze en snelle behandeling te bereiken. Deze innovatieve ontharingsmethode geeft de minste bijwerkingen in vergeleken met andere lasers op de markt. Daarnaast is er geen sprake van hersteltijd. Na de behandeling kan je dagelijkse werkzaamheden gewoon hervatten.

Hoevaak moet ik gaan laseren?

De diode laser biedt gemiddeld de beste resultaten voor permanente ontharing bij ongeveer 6 tot 10 sessies met tussenpauzen van 4 weken.

Let op: Iedere huidtype is anders. In sommige gevallen kan je meerdere behandelingen nodig hebben om het gewenste resultaat te behalen. Deze extra behandelingen zijn tegen een gereduceerd tarief van 50% korting op de losse behandelingen te boeken.
All you want is a permanent silky smooth skin!

Mag je in de zon voor- en na een definitieve laserontharing?

Je kan het gehele jaar door definitief ontharen met onze lasermachine. Natuurlijk is het van essentieel belang om goed voor de huid te zorgen en om huidschade te voorkomen raden wij aan om minstens 1 week voor de behandeling niet meer in de zon te gaan. Een niet al gebruinde huid kan behandeld worden, daarentegen een huid met zonnebrand niet. Het is belangrijk dat de huidskleur en de haarkleur moeten verschillen ten opzichte van elkaar, voordat we het weg laseren. Voor het behandelen van de bikinilijn, brazilian of oksels is dat vaak geen probleem, omdat daar weinig zonlicht bij komt. Voor andere lichaamsdelen is het van belang om daar goed op te letten voordat je naar de behandeling komt. Na de laserbehandeling dien je minstens 2 weken de zon te vermijden.

Voorbereiding laseren

Minimaal 6 weken van te voren niet meer waxen of epileren. Scheren of ontharingscrème zijn wel toegestaan om te gebruiken.
Minstens 1 week van te voren zonlicht of zonnebank vermijden.
Vermijdt bruiningscrèmes.
Scheer op de dag van je behandeling al je ongewenste haren weg.

Na de laserbehandeling

Wees tot 48 uur na de behandeling voorzichtig met je huid: niet te warm douchen en vermijdt cosmetische producten.
Minstens 2 weken de zon of zonnebank vermijden. Smeer je huid altijd in met een zonnebrandcrème SPF 50. Blootstelling aan de zon zorgt voor hyperpigmentatie en schade aan de huid.
Tip: Verzorg je huid dagelijks met Aloë Vera en/of Shea butter.
Onderhoudsbeurt indien gewenst na de eerste kuur na 3-4 maanden 1 keer herhalen en daarna iedere 5-6 maanden 1 keer herhalen.

Risico's en bijwerkingen laserontharing

Een definitieve laserontharing is een veilige behandelmethode. Je huid kan 24 tot 48 uur na de behandeling rood worden en branderig aanvoelen. Soms ook wat gezwollen zijn. Het kan aanvoelen als een soort zonverbranding. Dit is slechts voor korte duur. Daarom koelen wij direct na de behandeling je huid met Aloë Vera. Het is raadzaam om de huid dagelijks te verzorgen met Aloë Vera of Shea butter (ook te verkrijgen in onze salon). Beide hydrateren en verzorgen de huid en dragen bij aan een snel herstel van de huid. Perfect te gebruiken bij een rode of geïrriteerde huid en een droge huid.

De SHR ontharingsmethode kent nauwelijks risico's en bijwerkingen. Dit blijkt uit een recent onderzoek. De kans op de volgende complicaties zijn zeer minimaal: langdurige roodheid (tot 1 week na de behandeling), lichte verbrandingen of blaasjes, soms over- of onderpigmentatie (vermijdt direct zonlicht/uv-straling).

Groeispurt van haren
Bij sommige kan er na een laserbehandeling ineens meer en een snellere haargroei ontstaan. Dit betekent dat de haargroeicyclus aan het veranderen is, wat dus een goed teken is! De haartjes groeien meestal in fases, maar komen plotseling dan tegelijkertijd naar de oppervlakte. Meestal staan er dan 2 haartjes in 1 haarzakje.

Wat is het verschil tussen laseren en IPL?

Zowel IPL als laseren zijn beide ontharingsmethode gericht op de melanie (donkere kleur) in het haarzakje. Het onderscheid zit in het gebruik van het soort licht. IPL werkt op basis van een breedband en pulserende lichtbron met meerdere kleuren. Daarentegen laseren op basis van een monochrome, coherente lichtbron met één licht.

Het grootste verschil tussen laseren en IPL, is dat IPL het haarzakje niet definitief verwijderd. Er zijn veel behandelingen nodig om van ongewenst haargroei af te komen.Terwijl bij laseren je ongeveer klaar bent met 6 tot 10 behandelingen. Laseren dringt veel dieper door het haarzakje en werkt nauwkeuriger, dan IPL dat doet. Waardoor ongewenste haren effectiever behandeld kunnen worden.
Ook is IPL niet veilig voor donkere huidtypen, terwijl laseren wel geschikt is voor alle huidtypen.

Jouw laserbehandeling:

Alle zones

5 + 1 Gratis
betaling in termijnen mogelijk
Intake en behandelplan
Reiniging
Scheren indien nodig
Laseren
Verzorgende crème
Selecteer
sunuserssmilecheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram