Definitief laserontharing

Nooit meer scheren, waxen of epileren en iedere dag een zijdezachte huid!

Definitief

Hoe fijn is het om elke dag een zijdezachte huid te hebben, zonder huidirritaties en ingegroeide haren. Voel je 24/7 verzorgt en haarvrij!

Voor iedereen

Geschikt voor alle huidtypes.

Gehele jaar door

Het gehele jaar door kan je laserbehandelingen doen, ook in de zomer.

Vrijwel pijnloos

Medische diodelaser, betrouwbaar en vrijwel pijnvrij.

Diode laserontharing

Onze salon is gespecialiseerd in laserontharing voor zowel mannen en vrouwen. Wij werken met een Diode laser ontharingsmachine van medisch topkwaliteit. Deze is FDA, TGA, CE, ISO13485 en TÜV gecertificeerd (hoogste medische keuring). Dit biedt betrouwbaarheid en zekerheid. De machine wordt wereldwijd door vele erkende artsen en andere specialisten gebruikt.

3 in 1

De Diodelaser werkt met 3 verschillende golflengtes (755nm + 808nm + 1064nm) op hetzelfde moment, zodat volledig permanent resultaat geboekt kan worden voor I tot VI alle huidtypen en haarkleuren. De energie van de laser wordt bij voorkeur geabsorbeerd door de melanine in het haar, waardoor de haarzakjes worden vernietigd en het haar vermogen verliest om te groeien, zonder de huid te beschadigen.

808nm Diode Laser

De golflengte van 808nm, de gouden standaard, biedt een diepe penetratie van de haarzakjes met een hoog gemiddeld vermogen en een hoog herhalingspercentage voor een snelle behandeling. De 808nm heeft een gematigd melanine absorptie niveau, waardoor hij veilig is voor donkere huidtypes. Het diepe penetratievermogen is gericht op de uitstulping en de bol van de haarzakjes. Matige penetratie is ideaal voor het behandelen van armen, benen, wangen en een baard.

755nm Alex laser

De Alex 755nm golflengte biedt een krachtige energieabsorptie door de melanine chromofoor, waardoor het ideaal is voor de meest uiteenlopende haartypes en haarkleuren. Vooral lichtgekleurd en dun haar. Door de oppervlakkige penetratie van het haarzakje is het met name geschikt voor gebieden zoals de wenkbrauwen en bovenlip.

1064nm YAG laser

De YAG 1064nm golflengte wordt gekenmerkt door een lagere melanine opname, waardoor het een gerichte oplossing is voor donkere huidtypes. Tegelijkertijd biedt deze golflengte de diepste penetratie van de haarzakjes, daardoor is het geschikt voor het behandelen van de hoofdhuid, oksels en schaamstreek. Met een hoger waterabsorptie die een hogere temperatuur genereert verhoogt de opname van het thermische profiel van de algehele laserbehandeling voor de meest effectieve ontharing.

De behandeling duurt afhankelijk van het behandelde gebied ongeveer 10 tot 60 minuten.

Definitief ontharen laseren julianadorp en den helder

All you want is a permanent silky smooth skin!

Voordelen laserontharing

Nadelen laserontharing

Doet laseren voor ontharing pijn?

Iedereen ervaart pijn op zijn eigen manier. Maar de laserbehandeling is over het algemeen vrijwel pijnloos en geeft een massage-achtig tot lichte speldenprikjes gevoel. De diode laser gebruikt de meest geavanceerde techniek USP, wat zorgt voor korte snelle laser impulsen op de huid.

Daarnaast kan het Sapphire (SHR) superieur koel- en vriessysteem (4 tot -4 Celsius) de huid effectief koelen en beschermen om een pijnloze en snelle behandeling te bereiken. Deze innovatieve ontharingsmethode geeft de minste bijwerkingen in vergeleken met andere lasers op de markt. Daarnaast is er geen sprake van hersteltijd. Na de behandeling kan je dagelijkse werkzaamheden gewoon hervatten.

Hoevaak moet ik gaan laseren?

De diode laser biedt gemiddeld de beste resultaten voor permanente ontharing bij ongeveer 6 tot 8 sessies met tussenpauzen van 4 weken.

Let op: Iedere huidtype is anders. In sommige gevallen kan je meerdere behandelingen nodig hebben om het gewenste resultaat te behalen. Deze extra behandelingen zijn tegen een gereduceerd tarief te boeken.

Mag je in de zon voor- en na een definitieve laserontharing?

Je kan het gehele jaar door definitief ontharen met onze lasermachine. Natuurlijk is het van essentieel belang om goed voor de huid te zorgen en om huidschade te voorkomen raden wij aan om minstens 1 week voor de behandeling niet meer in de zon te gaan. Een niet al gebruinde huid kan behandeld worden, daarentegen een huid met zonnebrand niet. Het is belangrijk dat de huidskleur en de haarkleur moeten verschillen ten opzichte van elkaar, voordat we het weg laseren. Voor het behandelen van de bikinilijn, brazilian of oksels is dat vaak geen probleem, omdat daar weinig zonlicht bij komt. Voor andere lichaamsdelen is het van belang om daar goed op te letten voordat je naar de behandeling komt. Na de laserbehandeling dien je minstens 2 weken de zon te vermijden.

Voorbereiding laserbehandeling

Na de laserbehandeling

Risico's en bijwerkingen laserontharing

Een definitieve laserontharing is een veilige behandelmethode. Je huid kan 24 tot 48 uur na de behandeling rood worden en branderig aanvoelen. Soms ook wat gezwollen zijn. Het kan aanvoelen als een soort zonverbranding. Dit is slechts voor korte duur. Daarom koelen wij direct na de behandeling je huid met Aloë Vera. Het is belangrijk om de huid dagelijks te verzorgen met Aloë Vera of Shea butter (ook te verkrijgen in onze salon). Beide hydrateren en verzorgen de huid. En dragen bij aan een snel herstel van de huid. Perfect te gebruiken bij een rode of geïrriteerde huid en een droge huid.

De SHR ontharingsmethode kent nauwelijks risico’s en bijwerkingen. Dit blijkt uit een recent onderzoek. De kans op de volgende complicaties zijn zeer minimaal: langdurige roodheid (tot 1 week na de behandeling), lichte verbrandingen of blaasjes, soms over- of onderpigmentatie (vermijdt direct zonlicht/uv-straling).

Wat is het verschil tussen laseren en IPL?

Zowel IPL als laseren zijn beide ontharingsmethode gericht op de melanie (donkere kleur) in het haarzakje. Het onderscheid zit in het gebruik van het soort licht. IPL werkt op basis van een breedband en pulserende lichtbron met meerdere kleuren. Daarentegen laseren op basis van een monochrome, coherente lichtbron met één licht.

Het grootste verschil tussen laseren en IPL, is dat IPL het haarzakje niet definitief verwijderd. Er zijn veel behandelingen nodig om van ongewenst haargroei af te komen.Terwijl bij laseren je ongeveer klaar bent met 6 tot 8 behandelingen. Laseren dringt veel dieper door het haarzakje en werkt nauwkeuriger, dan IPL dat doet. Waardoor ongewenste haren effectiever behandeld kunnen worden.

Ook is IPL niet veilig voor donkere huidtypen, terwijl laseren wel geschikt is voor alle huidtypen.

Worden de kosten vergoed van laser ontharen?

In sommige gevallen is het mogelijk om gedeelte van de laserontharingsbehandeling vergoed te krijgen vanuit de zorgverzekering. Wil jij ook weten of dit voor jou geldt? Informeer dan bij je zorgverzekering of dit bij jou van toepassing is.

Kies jouw behandeling

Alle zones

Haarvrij
5+1
gratis
  • Intake en behandelplan
  • Reiniging
  • Scheren indien nodig
  • Laseren
  • Reiniging
  • Verzorgende crème
Populair

Meer informatie?

Neem gerust contact op voor vrijblijvend advies.

Misschien vindt je dit ook interessant:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Mis geen nieuws en profiteer van exclusieve aanbiedingen, plus ontvang €5,- korting op je verjaardag.

Contact

Openingstijden op afspraak