LYCON precision waxing

De Rolls-Royce onder de waxen, een ware beleving!
2-in-1 wax en huidverzorging
BOEK JE AFSPRAAK

Werelds beste wax

SILKY SMOOTH werkt met LYCON Precision Waxing. Dit gaat een stapje verder dan alleen waxen. Het is een totaalbeleving met de
mooiste harsen op basis van natuurlijke ingrediënten, welke zorgen voor een superglad en langdurig resultaat. De wax is verrijkt met aromatische oliën en maakt elke behandeling tot een aangename ervaring. De huid wordt zowel gevoed als verzacht.

ONTSTAAN
Na een lange tijd van research en het afstemmen van de juiste ingrediënten, maakte de Australische Lydia Jordan, onder toeziend oog van haar vader als scheikundige haar eerste wax in het geheim, in de oven van de familiekeuken. Ze was toen nog tiener. In 1978 richtte ze het merk LYCON op, dat inmiddels in 93 landen wordt toegepast in het topsegment van wellnesscenters en schoonheidssalons. Het wordt beschouwd als de beste kwaliteit wax ter wereld! Modellen en beroemdheden als Pippa Middleton, Sienna Miller, Victoria Beckham en Emily Blunt gebruiken dit revolutionaire product.

Waarom voor LYCON wax kiezen?

Langdurig haarvrij zonder stoppels, roodheid en huidirritaties
Vrijwel pijnloos en uiterst zacht voor de huid
Hecht zich alleen aan de haartjes en niet aan de huid
Samengesteld uit de beste natuurlijke harsen van pijnbomen en bijenwas. Verrijkt met aromatische en essentiële oliën, een genot voor je zintuigen!
Geschikt voor de gevoelige huid
Wordt aangebracht op lage temperaturen

6 Verschillende soorten waxen

SILKY SMOOTH werkt zowel met hot wax (zonder strips) als strip wax (met strips). Hot wax is perfect voor de korte, hardnekkige haren op ieder deel van het gezicht of lichaam. De strip wax is enkel voor de grotere delen van het lichaam. Beide waxen bevatten een selectie van de allerbeste natuurlijke en verzachtende ingrediënten. Ze verzorgen de huid, waardoor deze zacht, glad aanvoelt en volledig haarvrij.

Pinkini Brazilian Hybrid Hotwax

Speciaal voor de brazilian wax met verzorgende arganolie, calendula en kamille om de gevoelige huid te beschermen, kalmeren en hydrateren.

LYCOjet Eyebrow Hotwax

Met toevoeging van verzorgende en beschermende calendula en kamille. Perfect om de tere huid onder de wenkbrauwen effectief te kunnen shapen. Verwijdert alle 1 mm verfijnde dons, hardnekkige en haartjes, die je niet met het blote oog ziet.

LYCOjet Desert Rose Hotwax

Met roos en kamille. Verwijdert haar vanaf 1 mm, zacht, effectief en vrijwel pijnloos. Deze wordt ook toegepast als 2e fase wax.

LYCOtec Superberry Stripwax

VEGAN wax voor de zeer gevoelige of allergische huid. Een high-techformule met micro mica, bessen en titanium dioxide. 

LYCOdream Hybridwax

VEGAN wax met de perfecte mix van hotwax en Lycotec wax. Bestaande uit titanium dioxide, micro mica, arganolie, aloe vera en arnica.
Zeer geschikt de zeer gevoelige huid en bij allergieën.

magic-wandheartflagdiamondrocket linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram