LYCON Precision waxing

De Rolls-Royce onder de waxen, een ware beleving!
2-in-1 Wax en huidverzorging

Werelds beste wax

SILKY SMOOTH werkt met LYCON Precision Waxing. Dit gaat een stapje verder dan alleen waxen. Het is een totaalbeleving met de
mooiste harsen op basis van natuurlijke ingrediënten, welke zorgen voor een superglad en langdurig resultaat. De wax is verrijkt met aromatische oliën en maakt elke behandeling tot een aangename ervaring. De huid wordt zowel gevoed als verzacht.

ONTSTAAN

Na een lange tijd van research en het afstemmen van de juiste ingrediënten, maakte de Australische Lydia Jordan, onder toeziend oog van haar vader als scheikundige haar eerste wax in het geheim, in de oven van de familiekeuken. Ze was toen nog tiener. In 1978 richtte ze het merk LYCON op, dat inmiddels in 93 landen wordt toegepast in het topsegment van wellnesscenters en schoonheidssalons. Het wordt beschouwd als de beste kwaliteit wax ter wereld! Modellen en beroemdheden als Pippa Middleton, Sienna Miller, Victoria Beckham en Emily Blunt gebruiken dit revolutionaire product.

Waarom voor LYCON wax kiezen?

6 Verschillende soorten waxen

SILKY SMOOTH werkt zowel met Hot wax (zonder strips) als Strip wax (met strips). Hot wax is perfect voor de korte, hardnekkige haren op ieder deel van het gezicht of lichaam. De strip wax is enkel voor de grotere delen van het lichaam. Beide waxen bevatten een selectie van de allerbeste natuurlijke en verzachtende ingrediënten. Ze verzorgen de huid, waardoor deze zacht, glad aanvoelt en volledig haarvrij.

Pinkini Brazilian Hybrid Hotwax

Speciaal voor de Brazilian wax met verzorgende Arganolie, Calendula en Kamille om de gevoelige huid te beschermen, kalmeren en hydrateren.

pinkini brazilian wax

SoBerry Delicious Hotwax

Met een luxe geur van aardbeien! Berry Nice! De wax is roze, super romig en flexibel met de laatste en unieke titaniumdioxide-technologie van LYCON.

lycon strawberry hot wax

LYCOjet Eyebrow Hotwax

Met toevoeging van verzorgende en beschermende calendula en kamille. Perfect om de tere huid onder de wenkbrauwen effectief te kunnen shapen. Verwijdert alle 1 mm verfijnde dons, hardnekkige en haartjes, die je niet met het blote oog ziet.

 

LYCON Precision Waxing - Innovatief waxen met minder pijn! | SILKY SMOOTH

LYCOjet RUBY wax

Met Rose, Chamomile en Micro Mica!
 Verwijdert haar vanaf 1 mm, zacht, effectief en vrijwel pijnloos. Deze wordt ook toegepast als 2e fase wax.

lycojet ruby hotwax

LYCOtec White Hotwax

Een high-techformule met 100% kokos, een nieuwe generatie synthetische wax en titanium dioxide. Super smooth en zeer elastisch. Zeer geschikt voor gezicht, de zeer gevoelige huid en bij allergieën.

lycotec hot wax kokos

LYCOtec White Strip

100% kokos wit! Een hightech, gladde en extra zachte crème witte Wax hars.  Bevat kokos nootolie en de laatste en unieke titaniumdioxide-technologie en micro mica van LYCON, voor een professionele en extra zachte Wax behandeling, zonder plakkerige resten. Trekt niet aan de huid. Geschikt voor een zeer gevoelige huid.

 

stripwax kokos

Prijzen

Zie de prijslijst voor de tarieven en profiteer van eventuele ACTIES!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Mis geen nieuws en profiteer van exclusieve aanbiedingen, plus ontvang €5,- korting op je verjaardag.

Contact

Openingstijden op afspraak