Magnetiseren & Healing

Energetische behandeling

Jong & oud

Magnetiseren is een natuurlijke geneeswijze voor zowel jong als oud. Zelfs voor baby's en kinderen biedt het veel voordelen.

SOS

Lichamelijke en mentale klachten verminderen of verdwijnen. Blokkades kunnen opgeheft worden. Inzetbaar voor vele soorten indicaties.

Balans

Je lichaam en geest komen meer in balans. Zorgt ervoor dat je beter in je vel gaat zitten en meer zelfvertrouwen krijgt. Ook krijg je meer energie en voel je fitter.

Verbinding

Het zorgt ervoor dat je meer in verbinding komt met jezelf, je intuïtie en het universum.

Magnetiseren

Magnetiseren (energetische behandelen) is een eeuwen oude methode om genezing tot stand te brengen door middel van handopleggingen. De effectiviteit is hierdoor allang bewezen. Bij de behandeling wordt universele energie via de therapeut (de magnetiseur) naar de cliënt overgedragen. Maar er is meer. De behandeling wordt uitgevoerd vanuit een holistische benadering. Waarbij wordt uitgegaan dat de mens niet alleen een fysiek lichaam heeft maar ook een energetisch lichaam (onzichtbaar veld wat om het lichaam heen zit). Dit veld is magnetisch en trekt daardoor van alles aan. Daarom is het belangrijk om dit veld regelmatig te reinigen, zodat alleen positieve energieën de overhand krijgen en de negatieve energieën eruit gefilterd kunnen worden. Het helpt je ook om oude pijnen los te laten en eventuele blokkades op te heffen, zodat de energie weer goed kan gaan stromen in je lichaam en je weer vooruit kunt in het leven!

De westerse geneeskunde richt zich voornamelijk op het lichamelijk aspect. Terwijl de oorzaak van een lichamelijke of mentale ziekte ook het gevolg kan zijn van andere oorzaken en leefgewoontes. Ziektes ontstaan niet alleen door aanleg, erfelijkheid, virussen en bacteriën of andere medische factoren. De oorzaak dient juist goed onderzocht te worden. Er is vaak al langdurig sprake van blokkades van energieën, die het lichaam van de patiënt ernstig hebben verstoort. Hierdoor kan ziekte ontstaan. Maar ook door geestelijke disbalans kunnen er blokkades ontstaan. De magnetiseur brengt dit weer in balans en het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt daardoor geactiveerd.

Therapeut Liesbeth Hogervorst

Liesbeth Hogervorst werkt op zelfstandige basis binnen SILKY SMOOTH met haar eigen praktijk Lighthouse. Liesbeth (de magnetiseur) heeft een aangeboren gave en heeft al meer dan 30 jaar ervaring in dit vakgebied. Haar passie is mensen te helpen.

Achtergrond
Liesbeth startte in 1993 met haar energetische praktijk in Scheveningen. Ze was toen 34 jaar en had naast haar eigen praktijk ook een drukke baan in Den Haag. Daarnaast heeft ze in verschillende landen gewoond als Amerika, Engeland en Marokko. Sinds 2020 woont ze met veel plezier in Den Helder.

Ze heeft een opleiding aan de Academie voor Paranormale Therapie genoten. Daarnaast cursussen gevolgd bij diverse magnetiseurs en healers, zoals: Ruud Jaspers, Hale Dwoskin, Sedona Methoden, Sri Amma, Sri Sri Ravi Shankar en Dalai Lama.

Hoe ziet de behandeling magnetiseren eruit?

Voordat de behandeling begint is er eerst een intake, daarna mag je rustig gaan liggen op de behandelstoel. De handopleggingen vinden plaats boven je lichaam met kleding aan.

Tijdens de behandeling kan je iets voelen, maar ook vaak niet. Je kan warmte, kou of lichte tintelingen voelen. Elk mens reageert op zijn eigen manier. Over het algemeen wordt de behandeling als ontspannend en troostgevend ervaren. Na afloop kan je soms loom of slaperig voelen. Ook kan je eventuele tintelingen voelen. Dit verdwijnt vaak vrij snel. 

Na 1 behandeling merk je al vrij snel effect en kan vaak nog lang doorwerken. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de ernst van de klacht en het feit hoelang de klacht al bestaat. Als je bijvoorbeeld al langere tijd ermee rondloopt kan het zijn dat 1-2 behandelingen niet voldoende zijn. En kunnen dan meerdere behandelingen gewenst zijn.

Voordelen Magnetiseren

Lichamelijke en geestelijke klachten verminderen en elimineren.
Oude pijnen en blokkades verzachten en opheffen.
Balans en zelfhelendvermogen herstellen.
Beter in je eigen kracht te komen staan.
Meer zelfvertrouwen.
Je fitter voelen.

Magnetiseren kan helpen bij:

Herstel na operatie
Langdurige ziekte
Spierpijnen
Burn-out
Chronische aandoeningen
Chronische vermoeidheid
Slaapstoornissen
Angststoornissen
Allergieën
Astma
Blessures
Crohn
Darmklachten
Depressiviteit
Emoties
Hoofdpijn en migraine klachten
Huidaandoeningen en eczeem
Ontstekingen
Rouwverwerking
Pijnklachten
Reuma
Stress en overspannenheid
Trauma verwerking
Nachtmerries
Ademhalingsproblemen
Bedplassen
Faalangst
Hormonale problemen
Verslavingen
Minderwaardigheidscomplex
Huil baby's

Tarieven Magnetiseren

Voor senioren of mensen met een kleine budget gelden in overleg gereduceerde tarieven.

Magnetiseren volwassene

€55
per keer
Intake
Magnetiseren & healing
Neem direct contact op

Magnetiseren kinderen

€25
per keer
Intake
Magnetiseren & healing
Neem direct contact op

AFSPRAAK MAKEN?

Afspraken kunnen alleen telefonisch of via Whatsapp gemaakt worden bij Liesbeth persoonlijk en niet via het online reserveringssysteem.
Klik hier +31 651 647 532

Volg Liesbeth op Instagram

magic-wandusersbullhornsync linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram