-Binnenkort -   Phibrows microblading

Phibows microblading is dé beste en nieuwste techniek binnen semi-permanente make-up wereld, met een unieke werkwijze, waarbij 3D haartjes (hairstrokes) worden getekend die zo echt lijken, dat ze nauwelijks te onderscheiden zijn van echte haartjes. Daarnaast is het minder blijvend als permanente make-up, omdat het ongeveer 1 tot 2 jaar blijft zitten. Deze behandeling is de meest natuurlijke manier om mooie wenkbrauwen te creëren waar je lang plezier van zult hebben!

Wil jij ook op elk moment van de dag op een natuurlijke manier verzorgd eruit zien? Of heb je geen zin om jezelf elke dag op te maken? Of heb je weinig tot geen haar op wenkbrauwen? Dan is deze behandeling de oplossing!

 

Ik ben opgeleid door Sule Ozlem Sari, Phibrows Master bij Branko Babic (één van de beste van Nederland). Phibrows Branko Babic academy is wereldwijd het beste academy voor al jouw beauty behandelingen.

Wenkbrauwen zijn het belangrijkste onderdeel van het gezicht. Ze geven expressie, bepalen de uitstraling en geven je gezicht pas echt karakter!

Bij deze behandeling worden je wenkbrauwen eerst uitgemeten, totdat ze symmetrisch zijn. Bijpassend bij jouw stand van je ogen en je gezichtsvorm. Dunne en onregelmatige wenkbrauwen worden gecorrigeerd. Eventuele littekens en lege plekken in de wenkbrauwen kunnen zowel bij vrouwen als  mannen met permanente make-up worden gecamoufleerd.

 

Het zetten van phibrows microblading wenkbrauwen bestaat uit 2 behandelingen. Het pigment dat tijdens de 1e behandeling in de huid wordt gebracht zal na 1 maand ongeveer 30-60% van zijn kleur hebben verloren, daarom is het belangrijk dat je een 2e keer komt voor de nabehandeling. In sommige gevallen kan het zijn dat de huid het pigment niet goed opneemt, in dat geval is een 3e behandeling nodig, iedere huid reageert namelijk anders.

CONTACT GEGEVENS

SILKY SMOOTH Wax- & Browbar
Middelz
and 5308
1788 HC Julianadorp
KvK: 71540822

info@silkysmooth.nl

OPENINGSTIJDEN OP AFSPRAAK

Maandag        09:00 - 21:00 uur
Dinsdag          09:00 - 21:00 uur
Woensdag      09:00 - 21:00 uur

Donderdag     09:00 - 21:00 uur
Vrijdag            09:00 - 21:00 uur
Zaterdag         09:00 - 21:00 uur

Zondag gesloten

 

VOLG SILKY SMOOTH


PINNEN IS MOGELIJK