Phibrows Microblading

Microblading permanente make-up

 

Phibows microblading is dé beste en nieuwste techniek op het gebied van permanente make-up (PMU), met een unieke werkwijze, waarbij 3D haartjes (hairstrokes) worden getekend die zo echt lijken, dat ze nauwelijks te onderscheiden zijn van echte haartjes. Daarnaast is het minder blijvend als permanente make-up, omdat het ongeveer 1 tot 2 jaar blijft zitten. Deze behandeling is de meest natuurlijke manier om mooie wenkbrauwen te creëren waar je lang plezier van zult hebben!

 

Wil jij ook op elk moment van de dag op een natuurlijke manier verzorgd eruit zien? Of heb je geen zin om jezelf elke dag op te maken? Of heb je weinig tot geen haar op wenkbrauwen? Dan is deze behandeling de oplossing!

Unieke formule met kleurbehoud van het pigment

 

Tijdens de Microblading behandeling wordt er gebruikt gemaakt van de SUPE pigmenten van Phibrows. Deze formule is ontwikkeld volgens de hoge Europese standaarden als het gaat om de zuiverhuid en stabiliteit van de pigmenten. 

 

Bovendien zijn de pigmenten 100% veilig (door de GGD gecontroleerd) vrij van alcohol en zware metalen. Deze pigmenten zijn de eerste op de markt waarbij de fabrikant kleurbehoud na genezing gegarandeerd. In deze SUPE-formule is de stabiliteit van alle pigmenten bereikt, waardoor de wenkbrauwen na verloop van tijd niet rood, paars of grijs worden. De hairstrokes blijven gedurende lange tijd dun en helder van kleur.


Je bent in specialistische handen

 

Ik ben opgeleid door Sule Ozlem Sari, Phibrows Master bij Branko Babic (één van de beste van Nederland). Phibrows Branko Babic academy is wereldwijd het beste academy voor al jouw beauty behandelingen.

GGD vergunning

SILKY SMOOTH heeft een GGD vergunning. Deze vergunning geeft aan dat er gewerkt volgens de hygiënerichtlijnen van het Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid. Dit kan je nagaan op www.veiligtatoeerenenpiercen.nl.

Wenkbrauwen zijn het belangrijkste onderdeel van het gezicht. Ze geven expressie, bepalen voor 80% je uitstraling en geven je gezicht pas echt karakter!

Hoe werkt de Phibrows microblading behandeling?

Tijdens de intake bespreken we eerst jouw medische gegevens, omdat niet in alle gevallen de behandeling toegepast mag worden, zie onderstaand de contra indicaties. Vervolgens worden je wenkbrauwen uitgemeten aan de hand van de 'Golden ratio', ook wel de Phi genoemd. Hierbij wordt er gekeken naar de universele verhoudingen van je gezicht (de stand van je ogen, het botstructuur en je gezichtsvorm). Daarnaast wordt gebruik gemaakt van een speciaal applicatie om te controleren of de wenkbrauwen symmetrisch zijn, zodat je er zeker van kan zijn dat je met prachtige wenkbrauwen de deur uitloopt! 

 

De omtrek van je wenkbrauw wordt met een speciale potlood getekend, zodat je alvast kan zien wat de vorm zal gaan worden. Pas na jouw goedkeuring, wordt de microblading techniek toegepast. Waarbij als ware kleine krasjes in de huid gemaakt (oftewel de hairstrokes) worden. 

 

Het pigment wordt minder diep gezet, dan bij tatoeages of permanente make-up en is daardoor minder lang blijvend. De kleur van het pigment wordt afgestemd op je natuurlijke haarkleur en huidskleur.

 

De behandeling duurt 3 tot 4 uur.


Waarom microblading?

 • Altijd er perfect uitzien onder alle omstandigheden, dus ook met sporten, in de sauna en met zwemmen
 • Geen dagelijkse wenkbrauw make-up meer nodig
 • Vollere wenkbrauwen, perfect als je nauwelijks of geen wenkbrauwharen hebt
 • Corrigeren van dunne en onregelmatige wenkbrauwen
 • Veilig voor de huid en haren
 • Littekens en lege plekken camoufleren

Is microblading voor mij geschikt?

De behandeling kan bij iedereen, zowel man als vrouw toegepast worden die voor langere tijd mooie wenkbrauwen wilt, mits je aan de onderstaande voorwaarden voldoet. Daarnaast kan het ook toegepast worden als je door ziekte of een andere oorzaak te maken hebt met haarverlies of bij vervaagde permanente make-up (PMU). Hierbij zal je wel altijd een ondergrond blijven zien. Mocht je dat niet willen, doe je verstandig aan om de oude PMU te verwijderen, alvorens je de behandeling ondergaat.

 

Contra indicaties

 • Diabetes (JA, in overleg met een arts)
 • Bepaalde contact allergieën (wordt bekend na het plaatsen van een patch test)
 • Chronische huidziekten
 • Couperose
 • Ernstige ziekten zoals kanker, epilepsie, auto immuunziekten, hiv aids (doktersbrief is vereist)
 • Tijdens chemotherapie
 • Actieve acne
 • Koortsuitslag / Herpes simplex
 • Glaucoom (hoge oogdruk)
 • Hart en vaatafwijkingen
 • Hemofilie
 • Neurologische aandoeningen
 • Antibiotica (in overleg met arts)
 • Corticosteroïden (bij huidziekten, zoals bijv. eczeem)
 • NSAID (pijnstillers, zoals bijv. Diclofenac en Ibuprofen)
 • Bloedverdunners (bijv. Aspirine en Sintrom) (JA, in overleg met arts stoppen op de dag van behandeling)
 • Zwangerschap
 • Borstvoeding (JA, na 6 maanden)

Voorbereiding PMU behandeling


24 Van tevoren
Zorg ervoor dat je 24 uur vóór de behandeling géén alcohol, energiedrank, koffie of groene thee drinkt. Slik daarnaast geen Aspirine, Naproxen of Ibuprofen. Paracetamol is wel toegestaan. Dit in verband met dat je meer kan gaan bloeden tijdens de behandeling, waardoor de pigment minder goed zal pakken. Voorafgaand ook géén Corticosteroïden crème of zalf gebruiken.
Let op dat je goed hebt gegeten en uitgerust bent. Breng mij op de hoogte van zaken waarvan je denkt deze belangrijk zijn, zoals bijvoorbeeld: medicijngebruik, allergieën of als je onder behandeling van een dermatoloog bent. 
Verder mag je tijdens het aanbrengen van de cosmetische pigmentatie niet onder invloed van alcohol of drugs zijn.

30 Dagen van tevoren
30 Dagen voorafgaand van de behandeling géén: Bottox, Fillers, laserbehandelingen, behandelingen met fruit- of melkzuren, chemische peelings of blootstelling aan sterk zonlicht.
 

Resultaat


Microblading blijft gemiddeld 1 tot 2 jaar op de huid zitten, afhankelijk van huidtype, nazorg en leefstijl.

Het zetten van Phibrows microblading wenkbrauwen bestaat uit 2 behandelingen. Het pigment dat tijdens de 1e behandeling in de huid wordt aangebracht zal na 1 maand ongeveer 30-60% van zijn kleur hebben verloren, daarom is het belangrijk dat je een 2e keer komt voor de nabehandeling. In sommige gevallen kan het zijn dat de huid het pigment niet goed opneemt, in dat geval is een 3e behandeling nodig, iedere huid reageert namelijk anders.

Tip: Het mooiste is om elk jaar (tussen de 10 en12 maanden) een touch up behandeling te laten uitvoeren, zodat de kleur niet te veel vervaagd. Bij vette huidtypes is dit bij 6 tot 8 maanden. Bovendien als het model compleet voor meer dan 80% vervaagd is, zal dit geen touch up meer zijn, maar een complete nieuwe zetting als behandeling.
healing proces microblading

Phibrows microblading

 1. Intake
 2. Uitmeten van wenkbrauwen (1 tot 7 stappen).
 3. Kleuradvies
 4. Plaatsen van de hairstrokes
 5. Pigmenteren van de hairstokes
 6. Nabehandeling en nazorginstructies

Nazorg (Do's & Don'ts permanente make-up)

Om langer plezier te hebben van je permanente make-up, is het belangrijk om aan de nazorg gedurende genezingsproces (tot 6 weken) te houden.

 

Dag 1: de behandelde huid 3- 5 keer reinigen met neutrale zeep (afdrogen met een schone doek), zodat overtollige lymfe (wondvocht) verwijderd wordt om de vorming van korstjes te voorkomen. Hierna kan je een dun laagje Bepanthen aanbrengen.

Ø

Dag 2 t/m 7: is het reinigen van de wenkbrauwen niet meer nodig, omdat de lymfe niet meer zal komen. Het aanbrengen van de crème is wel 3-5 maal per dag nodig. De wenkbrauwen mogen tijdens het wassen van het gezicht of douche niet nat worden!

 

Voor het douchen een dun laagje crème volgens het afgesproken protocol op de wenkbrauwen aanbrengen om tegen vocht te beschermen.

 

De behandelde huid zo min mogelijk aanraken. Was eerst je handen, voordat je de huid verzorgt.

 

Niet plukken, afpellen of krabben aan de behandelde huid, om littekens in het gebied of verwijdering van het pigment te voorkomen.

 

De PMU niet bedekken met strakke of bevuilde bekleding.

 

De behandelde huid niet afdekken met pleisters of verband.

 

Vermijdt overmatig zweten, (bubbel) baden, sauna’s, stoombaden en zwembaden.

 

Vermijdt alle laser- of chemische behandelingen of peelings en/of alle crèmes die Retin-A of Glycolzuur bevatten.

 

Vermijdt het uitvoeren van taken met betrekking tot zware huishoudelijke reiniging, zoals het schoonmaken in een garage of kelder waar veel puin/stof is de lucht is.

 

Vermijdt te veel alcohol drinken, omdat dit kan leiden tot langzame genezing van wonden.

 

Vermijdt rijden in open voertuigen, zoals cabrioletten, boten, fietsen of motorfietsen.

 

De behandelde huid niet blootstellen aan zonlicht of de zonnebank.

 

De behandelde huid blijft ook na de genezing erg gevoelig voor zonlicht. Smeer daarom je PMU altijd in met een zonnebrandcrème SPF 50. Bloodstelling aan de zon kan ertoe leiden dat het kleurpigment sneller vervaagt.

 Prijs


Phibrows Microblading.............................€295,-

Inclusief nabehandeling binnen 10 weken

Extra nabehandeling..................................€50,-
Binnen 3 maanden

Touch up behandeling..............................€125,-
Binnen 1 jaar


Klik hier voor eventuele Microblading ACTIES!

Meer informatie?

Vraag om een vrijblijvend intakegesprek voor meer informatie.

Voor- & Na foto's Microblading

Meer te zien op Instagram!

CONTACT GEGEVENS

SILKY SMOOTH
Waxbar, Skinbar & Browbar
Middelz
and 5308
1788 HC Julianadorp
KvK: 71540822

info@silkysmooth.nl

OPENINGSTIJDEN OP AFSPRAAK

Maandag        09:00 - 21:00 uur
Dinsdag          09:00 - 21:00 uur
Woensdag      09:00 - 21:00 uur

Donderdag     09:00 - 21:00 uur
Vrijdag            09:00 - 21:00 uur
Zaterdag         15:00 - 21:00 uur

Zondag gesloten

 

VOLG SILKY SMOOTH


PINNEN IS MOGELIJK

Niet rolstoelvriendelijk julianadorp