Microneedling Phi-Dermapen

Huidverbeterende behandeling met een BOOST voor je huid!
Uniek in Julianadorp en omstreken.


Nu online boeken

Wat is microneedling?

Deze behandeling is ongekend de effectiefste manier om je huid in diepte te vernieuwen en te verfraaien. Daarnaast stimuleert het de doorbloeding en aanmaak van elastine en collageen. De Phi-Dermapen werkt snel, is comfortabel, nauwkeurig en doeltreffend.

In onze salon hebben we 3 soorten behandelingen:

Hoe werkt Microneedling?

De Phi-Dermapen maakt met vibrerende minuscule naaldjes kleine ”gaatjes” in je huid met een gevarieerde diepte van 0,5 tot 2 mm. Dit is afhankelijk van je indicatie en huidconditie. De gaatjes zijn niet voor het blote oog zichtbaar en als natuurlijke reactie hierop komt het natuurlijke herstelproces van de huid opgang. Door de prikkeling in het bindweefsel komen groei- en helende factoren vrij, deze zorgen voor de aanmaak van collageen en elastine. Gedurende behandeling wordt er een serum met hyaluronzuur aangebracht, dat direct geabsorbeerd wordt door de ”verwonden” huid. Aansluitend wordt er een verkoelend masker met hoogwaardige actieve stoffen aangebracht.

Bij sommige diepere behandeling kunnen er puntbloedinkjes optreden. Dit is juist de bedoeling. Na de behandeling heb je een egale roze tot rode huid. Dit trekt vrijwel binnen een paar uur weg.

Phi bright Microneedling

Phi bright is de allernieuwste en geavanceerde techniek op gebied van huidverbetering. Hierbij wordt dezelfde procedure van microneedling aangehouden, maar dan met een op maat gemaakte unieke serum. Deze wordt afgestemd op je huidconditie en je huidproblemen. Denk bijvoorbeeld aan donkere kringen, hyperpigmentatie, rimpels, acne, littekens of grove poriën. De serum wordt aan de hand met een computersysteem samengesteld, waarbij 1.200 verschillende combinaties mogelijk zijn. Vervolgens wordt er een cocktail gemaakt van meerdere serums, die een speciaal complex Brightenyl bevatten, waarvan Diglucosyl galluszuur de belangrijkste werkzame bestanddeel is. Dit is een nieuwe generatie huid activerende stof, die 4x meer effectiever is, dan vitamine C en 60x effectiever dan kojinezuur. Perfect om zichtbare tekenen van het ouder worden of andere oneffenheden te corrigeren! Het resultaat is een gelijkmatige en stralende teint.

De stoffen van Phi bright zijn natuurlijk en bevatten geen schadelijke stoffen zoals parabenen, minerale oliën of siliconen. En zijn geschikt voor alle huidtypes, zelfs de meeste gevoeligste.

Voor optimaal resultaat is deze behandeling in kuurverband van 3 of 6 keer.

Hairgrowth Microneedling

Microneedling kan ook ingezet worden bij haaruitval, zodat de haarzakjes weer gestimuleerd worden om nieuwe haren terug te laten groeien. Het is een nieuwe manier om je hoofd en haar een royale behandeling te geven.

Net zoals de huid van je gezicht, verliest ook hoofdhuid collageen naarmate we ouder worden, wat resulteert in langzame haargroei en slapende haarzakjes. Een leuk weetje: 75% tot 80% van de huid bestaat uit collageen, dat geldt dus ook voor je hoofdhuid. Hoewel collageen het meest bekend is als het eiwit dat helpt om je gezicht stevig en jong te houden, is het ook essentieel voor de gezondheid van het haar.

In feite bevinden zowel collageen als de haarzakjes in dezelfde laag van de huid, de dermis. Wanneer de productie van collageen vertraagt (rond de leeftijd van 30 jaar), kan dit de sterkte van je haarzakjes beïnvloeden. Zie het als het frame van een matras. Zonder dat zou de matras klonterig en rimpelig zijn. Hierdoor worden de haarzakjes niet ondersteund, wat leidt tot meer haaruitval en minder nieuwe groei. Gelukkig is een microneedling behandeling een vrij gemakkelijke manier op je natuurlijke productie van collageen op gang te brengen. Het zorgt ook voor een betere doorbloeding en opname van voedingstoffen in de hoofdhuid, zodat nieuwe stamcellen aangemaakt worden die de haargroei ondersteunen. Wetenschappelijke studies hebben dat aangetoond. In een studie uit 2018 over de effecten van een microneedling behandeling op patiënten met milde tot matige alopecia, begon de haargroei na de eerste sessie.

Gedurende hairgrowth microneedling behandeling wordt er gebruikt van een natuurlijke serum op basis van Hyaluronzuur, Panthenol, Brandnetelextract, Kastanje-extract en Keratine.

Voor optimaal resultaat is deze behandeling in kuurverband van 3 of 6 keer.

microneedling diepte huid julianadorp

De werking van Microneedling Phi-Dermapen:

Versteviging van de huid & vermindering reliëf

De huid krijgt een prikkel om nieuwe bindweefselvezels te produceren. Doordat het bindweefsel diep in de huid gestimuleerd wordt, zul je al na enkele behandelingen merken dat je huid steviger en gladder wordt. Reliëf dat ontstaan is door acnelittekens en rimpels zal geleidelijk minder worden.

Vernieuwing van de huidcellen & zuivering

Daarnaast krijgt de celdeling een enorme boost. Oude, dode huidcellen schilferen in de weken na de behandeling versneld af en nieuwe, jonge huidcellen worden eerder aangemaakt. De verdikte hoornlaag wordt weer mooi dun, waardoor verstoppingen zoals mee-eters minder kans krijgen. Dit zorgt dus ook een zuiverend effect.

Egalisering van de huid teint

Overmatig pigment, dat in de hoornlaag aanwezig is, schilfert mee af en vervaagt waardoor zonschade, ouderdomsvlekken en andere oppervlakkige pigmentvlekjes minder zichtbaar worden. Je huidteint wordt egaler en stralender. Tot slot kunnen serums met hoogwaardige actieve werkstoffen veel beter in de huid opgenomen worden. De specialist kan je adviseren welke producten je thuis, tussen de behandelingen door, kunt gebruiken om het effect te optimaliseren.

Voordelen Microneedling

Nadelen Microneedling

Wat kan er met microneedling behandeld worden?

De behandeling is geschikt voor alle leeftijdsgroepen, vrouwen en mannen.

Indicatie gebieden:

De behandeling wordt afgeraden bij:

Contra indicaties:

Hoeveel Microneedling behandelingen heb ik nodig voor een mooi resultaat?

De aanmaak van bindweefsel en collageen is een geleidelijk proces dat zich onder het huidoppervlak afspeelt. Het heeft ongeveer 2-4 weken tijd nodig om de gewenste resultaten te bereiken, daarom zie je dus niet direct na de behandeling. Het uiteindelijke resultaat zal geleidelijk zichtbaar zijn, welke naar verwachting een paar maanden zullen aanhouden. Hoelang dit exact zal zijn is afhankelijk van je huid, leefstijl het te behandelen huidaandoening en het aantal behandelingen, dat uitgevoerd is.

Zoals bij elke huidverbeterende behandeling geldt; des te meer behandelingen, des te langer en beter het resultaat is. Voor het optimale zichtbaar resultaat zijn er doorgaans meerdere behandelingen in kuurverband nodig. Afhankelijk van de huidaandoening zijn er gemiddeld 3 à 4 behandelingen elke 2 weken nodig. Door in kuurverband te behandelen, kan de voortgang goed gemonitord en geëvalueerd worden. Voorafgaand bij de eerste behandeling en tussentijds worden foto’s van de huid gemaakt, zodat de verbetering goed gevolgd kan worden en zichtbaar wordt.

Doet een Microneedling behandeling pijn?

De behandeling is pijnloos. Uiteraard verschilt dit per persoon, iedereen beleeft namelijk een andere ervaring of is gevoeliger. Over het algemeen is de behandeling prima te doorstaan. Sommige zones, zoals bijvoorbeeld het voorhoofd of de neus kunnen iets gevoeliger zijn, vergeleken met andere delen van het gezicht. Na de behandeling voelt het alsof je te lang in de zon gezeten hebt, dit trekt veelal binnen 1 dag weg. Als reactie van de behandeling kan de huid gaan schilferen, dit zal binnen enkele dagen verdwijnen. En is een positief effect, omdat er versneld nieuwe huidcellen worden aangemaakt in de huid.

Voorbereiding Microneedling behandeling

24 UUR VAN TEVOREN
Zorg ervoor dat je 24 uur vóór de behandeling géén: alcohol, koffie, energiedranken of groene thee drinkt. Slik daarnaast geen Anti-biotica, Aspirine, Aproxen of Ibuprofen. Paracetamol is wel toegestaan. Dit omdat je meer kan gaan bloeden tijdens de behandeling.

30 DAGEN VAN TEVOREN
30 Dagen voorafgaand van de behandeling géén: Bottox, Fillers, laserbehandelingen, behandelingen met fruit- of melkzuren, chemische peelings of blootstelling aan sterk zonlicht.

Microneedling tarieven & procedure

Microneedling

Los of in kuurverband

vanaf 55
00
Per keer


Nu boeken

Phi bright

vanaf 3x kuur

275
00
Per kuur


Nu boeken

Populair

Hairgrowth

Kuur 6x

255
00
Per kuur


Nu boeken

Positieve klant ervaringen

5/5
Heb een micro-needling/phi-ion ondergaan. Prettige ontvangst. Zeer professioneel. Goede uitleg wat er gedaan werd. Al met al een echte aanrader!
Monica
Microneedling en plasma ge behandeling gedaan. Goede uitleg, voor, tijdens en na de behandeling. Zeer tevreden. Ook voor de kleinere portomonee is het eindelijk te overzien door de acties! Bedankt!
Stella Kostelijk

Lees meer

Volg ons op Instagram voor meer voor- & na foto’s


Instagram

Microneedling ouderdomsvlekjes
Microneedling resultaat na 3x
hairgrowth microneedling
Hairgrowth resultaat na 3x
Dermapen julianadorp
Microneedling resultaat na 1x
Microneedling den helder
Microneedling resultaat na 1x
Microneedling mannen
Microneedling resultaat na 2x
Littekens verwijderen
Microneedling resultaat na 1x
Dermapen den helder
Microneedling resultaat na 2x
Microneedling resultaat na 1x
Microneedling resultaat na 1x

Vorige
Volgende

Nazorg Microneedling

afspraken toevoegen

Nu je er toch bent!

Voeg een extra behandelingen toe.

Handpakking

Op biologische basis voor heerlijke zachte en verzorgende handen!

4
95


Nu boeken

Voetenspa

Op basis van heilzame ingrediënten van Botanical Beauty Organic Skincare

12
50


Nu boeken

Prijzen

Zie de prijslijst voor de tarieven en profiteer van eventuele ACTIES!

Misschien vindt je dit ook interessant:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Mis geen nieuws en profiteer van exclusieve aanbiedingen, plus ontvang €5,- korting op je verjaardag.

Contact

Direct naar

Behandelingen

Openingstijden op afspraak

© 2021 SILKY SMOOTH


Instagram


Facebook


Twitter


Whatsapp