Microneedling Phi-Dermapen

Huidverbeterende behandeling met een BOOST voor je huid!
Uniek in Julianadorp en omstreken.

Wat is microneedling?

Deze behandeling is ongekend de effectieve manier om je huid in diepte te vernieuwen, verfraaien en stimuleert de doorbloeding en aanmaak van elastine en collageen. De Phi-Dermapen is de nieuwste methode binnen de wereld van Microneedling. Deze werkt nog sneller, is comfortabeler, nauwkeuriger en doeltreffender.

Hoe werkt Microneedling?

De Phi-Dermapen maakt met vibrerende minuscule naaldjes kleine ”gaatjes” in je huid met een gevarieerde diepte van 0,5 tot 2 mm. Dit is afhankelijk van je indicatie en huidconditie. De gaatjes zijn niet voor het blote oog zichtbaar en als natuurlijke reactie hierop komt het natuurlijke herstelproces van de huid opgang. Door de prikkeling in het bindweefsel komen groei- en helende factoren vrij, deze zorgen voor de aanmaak van collageen en elastine. Gedurende behandeling wordt er een serum met hyaluronzuur aangebracht, dat direct geabsorbeerd wordt door de ”verwonden” huid. Aansluitend wordt er een verkoelend masker met hoogwaardige actieve stoffen aangebracht.

Bij sommige diepere behandeling kunnen er puntbloedinkjes optreden. Dit is juist de bedoeling. De huid sluit zich meteen na de behandeling, waarna je ongeveer voor 1 à 2 uur een egale roze tot rode huid hebt.

microneedling diepte huid julianadorp

De werking van Microneedling Phi-Dermapen:

Versteviging van de huid & vermindering reliëf

De huid krijgt een prikkel om nieuwe bindweefselvezels te produceren. Doordat het bindweefsel diep in de huid gestimuleerd wordt, zul je al na enkele behandelingen merken dat je huid steviger en gladder wordt. Reliëf dat ontstaan is door acnelittekens en rimpels zal geleidelijk minder worden.

Vernieuwing van de huidcellen & zuivering

Daarnaast krijgt de celdeling een enorme boost. Oude, dode huidcellen schilferen in de weken na de behandeling versneld af en nieuwe, jonge huidcellen worden eerder aangemaakt. De verdikte hoornlaag wordt weer mooi dun, waardoor verstoppingen zoals mee-eters minder kans krijgen. Dit zorgt dus ook een zuiverend effect.

Egalisering van de huid teint

Overmatig pigment, dat in de hoornlaag aanwezig is, schilfert mee af en vervaagt waardoor zonschade, ouderdomsvlekken en andere oppervlakkige pigmentvlekjes minder zichtbaar worden. Je huidteint wordt egaler en stralender. Tot slot kunnen serums met hoogwaardige actieve werkstoffen veel beter in de huid opgenomen worden. De specialist kan je adviseren welke producten je thuis, tussen de behandelingen door, kunt gebruiken om het effect te optimaliseren.

Voordelen Microneedling

Nadelen Microneedling

gezichtsbehandelingen julianaodorp

Wat kan er behandeld worden?

De behandeling is geschikt voor alle leeftijdsgroepen, vrouwen en mannen.

Indicatie gebieden:

De behandeling wordt afgeraden bij:

Contra indicaties:

Hoeveel Microneedling behandelingen heb ik nodig voor een mooi resultaat?

De aanmaak van bindweefsel en collageen is een geleidelijk proces dat zich onder het huidoppervlak afspeelt. Het heeft ongeveer 2-4 weken tijd nodig om de gewenste resultaten te bereiken, daarom zie je dus niet direct na de behandeling. Het uiteindelijke resultaat zal geleidelijk zichtbaar zijn, welke naar verwachting een paar maanden zullen aanhouden. Hoelang dit exact zal zijn is afhankelijk van je huid, leefstijl het te behandelen huidaandoening en het aantal behandelingen, dat uitgevoerd is.

Zoals bij elke huidverbeterende behandeling geldt; des te meer behandelingen, des te langer en beter het resultaat is. Voor het optimale zichtbaar resultaat zijn er doorgaans meerdere behandelingen in kuurverband nodig. Afhankelijk van de huidaandoening zijn er gemiddeld 3 à 4 behandelingen elke 2 weken nodig. Door in kuurverband te behandelen, kan de voortgang goed gemonitord en geëvalueerd worden. Voorafgaand bij de eerste behandeling en tussentijds worden foto’s van de huid gemaakt, zodat de verbetering goed gevolgd kan worden en zichtbaar wordt.

Doet een Microneedling behandeling pijn?

De behandeling is pijnloos. Uiteraard verschilt dit per persoon, iedereen beleeft namelijk een andere ervaring of is gevoeliger. Over het algemeen is de behandeling prima te doorstaan. Sommige zones, zoals bijvoorbeeld het voorhoofd of de neus kunnen iets gevoeliger zijn, vergeleken met andere delen van het gezicht. Na de behandeling voelt het alsof je te lang in de zon gezeten hebt, dit trekt veelal binnen 1 dag weg. Als reactie van de behandeling kan de huid gaan schilferen, dit zal binnen enkele dagen verdwijnen. En is een positief effect, omdat er versneld nieuwe huidcellen worden aangemaakt in de huid.

Voorbereiding Microneedling behandeling

24 UUR VAN TEVOREN
Zorg ervoor dat je 24 uur vóór de behandeling géén: alcohol, koffie, energiedranken of groene thee drinkt. Slik daarnaast geen Anti-biotica, Aspirine, Aproxen of Ibuprofen. Paracetamol is wel toegestaan. Dit omdat je meer kan gaan bloeden tijdens de behandeling.

30 DAGEN VAN TEVOREN
30 Dagen voorafgaand van de behandeling géén: Bottox, Fillers, laserbehandelingen, behandelingen met fruit- of melkzuren, chemische peelings of blootstelling aan sterk zonlicht.

Microneedling procedure

vanaf 55
00 Per keer
  • Intake en behandelplan opstellen
  • Reinigen
  • Microneedling met serum
  • Verkoelend masker met essentiële voedingsstoffen voor je huid
  • Nabehandeling inclusief serums voor thuisgebruik

Positieve klant ervaringen

5/5
Heb een micro-needling/phi-ion ondergaan. Prettige ontvangst. Zeer professioneel. Goede uitleg wat er gedaan werd. Al met al een echte aanrader!
Monica
Microneedling en plasma ge behandeling gedaan. Goede uitleg, voor, tijdens en na de behandeling. Zeer tevreden. Ook voor de kleinere portomonee is het eindelijk te overzien door de acties! Bedankt!
Stella Kostelijk

Volg ons op Instagram voor meer voor- & na foto's

Nazorg Microneedling

afspraken toevoegen

Nu je er toch bent!

Voeg een extra behandelingen toe.

Handpakking

Op biologische basis voor heerlijke zachte en verzorgende handen!
4
95
  • Reiniging
  • Peeling
  • Handpakking
  • Mini handmassage

Prijzen

Zie de prijslijst voor de tarieven en profiteer van eventuele ACTIES!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Mis geen nieuws en profiteer van exclusieve aanbiedingen, plus ontvang €5,- korting op je verjaardag.

Contact

Openingstijden op afspraak