Over SILKY SMOOTH


Marije Breemer
Marije Breemer-Schijff | Eigenaar SILKY SMOOTH

Hallo!

Graag wil ik mezelf even voorstellen en mijn gloednieuwe Wax- & Browbar SILKY SMOOTH in Julianadorp introduceren. Een dorp in de gemeente Den Helder in de kop van Noord-Holland.

 

Introductie

Mijn naam is Marije Breemer-Schijff, 27 jaar en gespecialiseerd in (Brazilian) wax en Phibrows Microblading.


Ik heb een Horeca Ondernemers diploma en mijn bachelor Hoger Toeristisch en Recreatief Onderwijs behaald. Na ruim 14 jaar horeca ervaring besloot ik toch om een totaal andere weg in te slaan, mijn hart te volgen, een droom te verwezenlijken en mede door gezinsuitbreiding om aan huis een eigen Wax-& Browbar te beginnen.

Ontharen

Mijn passie voor ontharen is geboren doordat er thuis altijd al veel geharst werd. Zelf was ik het dagelijkse scheren, epileren met de stoppels helemaal zat en ging ik experimenteren met verschillende manieren van ontharen.

Waxen werd ontdekt met een langdurig en zacht resultaat zonder stoppels en jeuk.

Gedreven door mijn passie kwam ik in 2017 in contact met het innovatieve merk LYCON, ben inmiddels gecertificeerd en die ervaring wil ik graag met je delen! 

LYCON

LYCON is het levenswerk van Lydia Jordan, de Australische oprichter. Een vrouw die vanuit passie en vakmanschap hoogwaardige cosmetische producten ontwikkelt. Producten met een verhaal die doen verwonderen en zichtbaar resultaat opleveren. Lees meer over LYCON.

Wenkbrauwen en permanente make-up

Al vanaf mijn dertiende ben ik bezig met het modelleren en verven van mijn wenkbrauwen en heb nu zelf ruim 10 jaar permanente make-up. Wenkbrauwen zijn zo bepalend voor je gezichts-uitdrukking: mooie, goed gevormde wenkbrauwen zijn echte blikvangers.

In 2018 kwam ik in aanmerking met Phibows microblading, dé beste en nieuwste techniek binnen semi permanente make-up wereld. Het is de meest natuurlijke manier om wenkbrauwen te maken, waar je lang plezier van hebt. Ik wil graag iedereen die mogelijkheid aanbieden!

 

Bij SILKY SMOOTH kan je rekenen op:

Persoonlijke aandacht SILKY SMOOTH

Persoonlijke aandacht

Kwaliteit SILKY SMOOTH

Kwaliteit

Natuurlijke ingrediënten SILKY SMOOTH

Natuurlijke ingrediënten

Hygiëne SILKY SMOOTH

Hygiëne


Discretie waxen SILKY SMOOTH

Discretie

Plan je afspraak

24/7 Online je afspraak maken op het moment dat het jou het beste uitkomt. Laat je overtuigen door de effectieve en nauwkeurige werkwijze van SILKY SMOOTH Wax- & Browbar.

Nu bellen of WhatsApp

Online afspraak maken

CONTACT GEGEVENS

SILKY SMOOTH
Waxbar, Skinbar & Browbar
Middelz
and 5308
1788 HC Julianadorp
KvK: 71540822

info@silkysmooth.nl

OPENINGSTIJDEN OP AFSPRAAK

Maandag        09:00 - 21:00 uur
Dinsdag          09:00 - 21:00 uur
Woensdag      09:00 - 21:00 uur

Donderdag     09:00 - 21:00 uur
Vrijdag            09:00 - 21:00 uur
Zaterdag         15:00 - 21:00 uur

Zondag gesloten

 

VOLG SILKY SMOOTH


PINNEN IS MOGELIJK

Niet rolstoelvriendelijk julianadorp