Phi-Ion Plasmalifting

Effectief en een perfect alternatief voor cosmetische ingrepen zonder te snijden!

Wat is Phi-Ion Plasmalifting?

Phi-Ion Plasma lifting is een revolutionaire en innovatieve methode, dat deelt uitmaakt van de nieuwste generatie medische apparatuur voor niet chirurgische behandelingen (ZONDER operatie, snijden, hechten, narcose en ontsierende littekens) met meteen zichtbaar resultaat vergelijkbaar met de resultaten van de cosmetische chirurgie.

Hoe werkt plasmalifting?

Er wordt gewerkt met een speciale pen (Phi-Ion), welk aan het uiteinde een gecontroleerde hoeveelheid energie van ionen afgeeft, dat vervolgens doordringt in het bindweefsel. Door de warmte ontstaat direct een samentrekking en aanscherping van de huidvezels (fibroblasten), zodat er een hermodellerend en verjongend effect gecreëerd wordt en de huid strakker trekt. Er ontstaat een klein bruin stipje, een zogenaamde thermische reactie door de aanraking van de huid met de lucht. Deze stipjes worden, afhankelijk van het te behandelen gebied, strategisch geplaatst en het liftend effect kan onmiddellijk zichtbaar zijn en doorwerken tot 2-4 weken na de behandeling. Er ontstaan geen open wonden, wel kortjes (vallen na 5 dagen eraf) wat het risico vermindert op bijwerkingen zoals, infecties en littekens. Het genezingsproces is dan ook relatief gezien korter, dan bij een reguliere ooglift.

Phi-Ion Plasmalifting - SILKY SMOOTH Natuurlijke facelift zonder operatie!

Voordelen Plasmalifting

Nadelen Plasmalifting

Wat kan er met plasmalifting behandeld worden?

De behandeling is geschikt voor alle leeftijdsgroepen, vrouwen en mannen.

Indicatie gebieden:

De behandeling wordt afgeraden bij:

Contra indicaties:

Hoeveel plasma behandelingen heb ik nodig voor een mooi resultaat?

Eén behandeling is meestal genoeg om de gewenste resultaten te bereiken met langdurig effect. Daarnaast werkt de behandeling nog 6 tot 8 weken door in zijn effect, doordat de fibroblasten geactiveerd zijn en dus ook weer collageen aanmaken. Na maximaal 8 weken is het eindresultaat pas zichtbaar. De resultaten en ervaringen kunnen per persoon verschillen. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de mate van de overtollige huid, de complexiteit van het probleem en je individuele wensen. Tussen de behandelingen moet een rustperiode zitten van ongeveer 8 tot 12 weken.

Hoelang het resultaat blijft is afhankelijk van de huid en mimiek. Mimiek rimpels zullen bijvoorbeeld eerder zichtbaar worden, dan rimpels door huidverslapping zoals de hals, wangen of oren. Naar verwachting kunnen bij plasma-lift de resultaten 9 maanden tot 3 jaar aanblijven. Daarentegen een ooglift nog langer.

Striae wordt eerst geneedeld (Miconeedling) en dan elk litteken afzonderlijk met Phi-ion Plasmalift behandeld: een tijdrovend werk.

Na 1 maand na de behandeling zal een controle middels foto’s plaatsvinden, om samen te bekijken of de behaalde resultaten voldoende zijn of dat er een vervolgbehandeling noodzakelijk is.

Doet een plasmalift pijn?

Iedereen ervaart pijn op een andere manier. De behandeling met Phi-Ion gebeurt met heet plasma en is over het algemeen zeer gevoelig. Daarom wordt de huid 30 minuten alvorens de behandeling plaatsvindt, verdoofd met Lidocaïne en Prilocaïne, welke jezelf met doktersrecept bij de apotheek moet ophalen en dient mee te nemen. Dit is wegens regelgeving van het gebruik van verdovende middelen.

Voorbereiding Plasmalift behandeling

24 UUR VAN TEVOREN
Zorg ervoor dat je 24 uur vóór de behandeling géén: alcohol, koffie, energiedranken of groene thee drinkt. Slik daarnaast geen Aspirine, Aproxen of Ibuprofen. Paracetamol is wel toegestaan. Dit in verband met dat je meer kan gaan bloeden tijdens de behandeling.

30 DAGEN VAN TEVOREN
30 Dagen voorafgaand van de behandeling géén: Bottox, Fillers, laserbehandelingen, behandelingen met fruit- of melkzuren, chemische peelings of blootstelling aan sterk zonlicht.

UITSLUITEND BIJ LIPLIFT
Wanneer je eerder Herpes Simplex (koortslip) gehad hebt, is het belangrijk dat je 5 dagen vóór de plasmalift preventief Zovirax crème op de lippen smeert. Plus 1 week ervoor 1000 mg, L-Lysine (een essentieel aminozuur, bijvoorbeeld Solgar of Orthica) tabletten/capsules slikt. Op de dag zelf 1500 tot 2000 mg t/m week erna 1000 mg per dag.

Nazorg Plasmalifting

Het behandelde gebied kan een lichte zwelling door vocht vertonen, die gemiddeld 2 dagen kan duren. Ook ontstaan op de stipjes, die geplaatst zijn, na 2 dagen kleine korstjes. Deze mag je er niet afhalen om risico op littekens te voorkomen. De korstjes zullen na 5 dagen vanzelf eraf vallen zodra de huid begint te helen. Daarna komt er een roze tot rode kleur op de huid tevoorschijn, die vanzelf weer verdwijnt. Dit is het nieuwe huidje wat zich nog aan het vormen is gedurende weken. Het is daarom belangrijk dat je in deze periode blootstelling aan de zon vermijdt en uit voorzorg dagelijks SPF 50 op de behandelde huid gebruikt. Anders bestaat de kans op blijvende pigmentatie van de huid.

Het is belangrijk dat je de onderstaande nazorg instructies opvolgt:

Plasmalift procedure

vanaf 35
00 Per keer
  • Intake en behandelplan opstellen
  • Oppervlakte reiniging
  • Aanbrengen van de verdoving (op huisarts recept verkrijgbaar)
  • Uittekenen van behandelde zone
  • Plasmalifting
  • Nabehandeling met verzorgende crème (SkinCandy)

Positieve klant ervaringen

5/5
Heb een micro-needling/phi-ion ondergaan. Prettige ontvangst. Zeer professioneel. Goede uitleg wat er gedaan werd. Al met al een echte aanrader!
Monica
Microneedling en plasma ge behandeling gedaan. Goede uitleg, voor, tijdens en na de behandeling. Zeer tevreden. Ook voor de kleinere portomonee is het eindelijk te overzien door de acties! Bedankt!
Stella Kostelijk

Volg ons op Instagram voor meer voor- & na foto's

Meer informatie

Vraag om een vrijblijvend intakegesprek voor meer informatie.

Zie de prijslijst voor de tarieven en profiteer van eventuele ACTIES!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Mis geen nieuws en profiteer van exclusieve aanbiedingen, plus ontvang €5,- korting op je verjaardag.

Contact

Openingstijden op afspraak