Reviews

Jouw mening is belangrijk!

Plaats een review

Persoonlijke aandacht en kwaliteit staan hoog in het vaandel. SILKY SMOOTH wilt graag haar service en behandelingen continue verbeteren. Daarbij hebben we jouw mening voor nodig! Hieronder kan jij al jouw feedback, tips en ideeën aan ons kwijt, zodat we samen kunnen werken aan een nog beter resultaat voor in de toekomst. Als dank hiervoor ontvang je €5,- KORTING op een vervolgbehandeling naar keuze.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

SILKY SMOOTH
Average rating:  
 1 reviews
by Mirthe Schouten on SILKY SMOOTH
Goeie service en professionaliteit

Voor het eerst geweest voor een henna brow behandeling.
Alles werd keurig opgemeten en afgetekend.
Marije vertelde tussendoor waar ze mee bezig was en wat ze ging doen, heel fijn.
Ik lag met volledig vertrouwen in de stoel!

Positieve klant ervaringen

5/5
Hele nette en schone salon. Het waxen gebeurde netjes en precies. Ik ben eerder ergens anders geweest. Ik wist niet dat het veel zachter kon, het waxen, en met veel minder pijn. Goede verzorging achteraf. Een absolute aanrader!
Meiden account
5 augustus 2019
Schone zaak. Vriendelijke vrouw die heel precies wax t. Een aanrader.
Barbara Smits
5 augustus 2019
Ik heb nu een paar keer mijn wenkbrauwen laten doen en ze worden steeds mooier. Ik had in het begin weinig wenkbrauwen. Op advies van Marije heb ik ze laten groeien zodat zij ze nog beter in vorm kon brengen. Het resultaat na de deerde behandeling is super!
Viki
19 februari 2019
Donderdag 14 februari de behandeling microblading ondergaan. Marije neemt je mee in het proces en vertelt je tijdens de behandeling wat ze doet. Een echte professional! De praktijkruimte is sfeervol en warm. Je voelt je er fijn en ontspannen. Het resultaat van de behandeling is erg mooi. Volle brows die ik graag wilde. Ik krijg veel complimenten. Wie wil dat nu niet? Ik blijf trouw aan Silky Smooth en Marije. Dank.
Marion
14 februari 2019
Heb een micro-needling/phi-ion ondergaan. Prettige ontvangst. Zeer professioneel. Goede uitleg wat er gedaan werd. Al met al een echte aanrader!
Monica
10 februari 2019
Microneedling en plasma ge behandeling gedaan. Goede uitleg, voor, tijdens en na de behandeling. Zeer tevreden. Ook voor de kleinere portomonee is het eindelijk te overzien door de acties! Bedankt!
Stella Kostelijk
6 februari 2019
Prettige kamer, professioneel. Marije streeft perfectie na en dat zie je terug in het resultaat van de behandelingen.
Suus
3 februari 2019
Aantal weken terug langs geweest voor een brazilian wax, ondanks mijn zwangerschap viel de pijn nog mee. Haartjes blijven lang weg!
Carlijn
12 september 2018
Professioneel schoon en vriendelijk. luisterd goed naar je wensen. zeer tevreden echt een aanrader.
Karin Breemer
10 september 2018
9 augustus langs geweest voor onderbenen waxen en ook meteen mijn wenkbrauwen laten doen. Alles ziet er nog steeds glad uit. Blij mee, echt en aanrader!
Astrid
23 augustus 2018
Zeker een aanrader om langs te gaan. Vriendelijk, goede uitleg en ze werkt met fijne producten. En niet vergeten...je gaat glad de deur uit.
Bianca Kuipers
20 augustus 2018
Voor de 2e keer brazilian wax. Mooi resultaat en de pijn vond ik erg meevallen, een fijne sfeer. Echt een aanrader
Michelle
20 augustus 2018
Vandaag bovenlip en kin laten waxen. Pijn viel reuze mee. Een aanrader! Mijn dochter heeft haar bovenbenen laten waxen. Hier viel de pijn ook reuze mee. Fijne sfeer, goede uitleg. Kortom een aanrader. Wij komen terug!
Fiona de Leeuw
28 juli 2018
super tevreden.....Alles laten waxen 2 weken later nog steeds weinig haar terug.
Josje
15 juli 2018
Vorige week ben ik langs gegaan voor een brazillian wax. Ik ben er erg tevreden over en ze legt alles goed uit! Dit is dus zeker een aanrader!
Thrisha
12 juli 2018
Vorige week mijn benen laten doen. Heel blij mee, zeker een aanrader!
Mylou Jongerden
4 juli 2018

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Mis geen nieuws en profiteer van exclusieve aanbiedingen, plus ontvang €5,- korting op je verjaardag.

Contact

Openingstijden op afspraak

  • Maandag 09:00 - 21:00
  • Dinsdag 09:00 - 22:00
  • Woensdag 09:00 - 21:00
  • Donderdag 09:00 - 22:00
  • Vrijdag 09:00 - 21:00
  • Zaterdag 09:00 - 21:00
  • Zondags gesloten