Phi semi Permanente make-up

De meest natuurlijke manier om mooie wenkbrauwen te creëren waar je lang plezier van zult hebben!

Phibrows microblading - NanoBrows- Ombre Powderbrows of Combi

Phibrows Microblading is dé beste en relatief de nieuwste techniek op het gebied van permanente make-up (PMU), met een unieke werkwijze, waarbij 3D haartjes (hairstrokes) worden getekend die zo echt lijken, dat ze nauwelijks te onderscheiden zijn van echte haartjes. Bij NanoBrows zijn deze haartjes nog fijner. Deze behandeling is de meest natuurlijke manier om mooie wenkbrauwen te creëren waar je lang plezier van zult hebben! Daarnaast kan je ook kiezen voor (Ombre) Powderbrows of Combi Brows.

Bij (Ombre) Powderbrows (poedertechniek), worden de wenkbrauwen subtiel ingekleurd. Het ziet eruit alsof je wenkbrauwpoeder of -potlood gebruikt hebt. De wenkbrauwen kunnen in zijn geheel ingekleurd worden of met de aanzet lichter (ombre techniek). Dit is de meest populaire techniek die veelal toegepast wordt en gaat ten opzichte van Microblading langer mee. Hierbij wordt het begin stuk van de wenkbrauw heel zacht aangezet met en natuurlijke overloop naar de uiteinde van je wenkbrauw. Hierdoor ogen je wenkbrauwen voller en strakker, maar dan wel op een natuurlijke manier.

De laatste methode, Combi Brows bestaat zoals de naam het al zegt uit een combinatie van Microblading en Shading (Microshading).

Alle genoemde methodes zijn minder blijvend als permanente make-up, omdat het ongeveer 1 tot 2 jaar blijft zitten.

Wil jij ook op elk moment van de dag op een natuurlijke manier verzorgd eruit zien? Of heb je geen zin om jezelf elke dag op te maken? Of heb je weinig tot geen haar op je wenkbrauwen? Dan is deze behandeling de oplossing!

Phi brows

Phibrows Microblading & Powderbrows

Unieke formule met kleurbehoud van pigmenten

Tijdens de Microblading behandeling wordt er gebruikt gemaakt van de SUPE pigmenten van Phibrows. Deze formule is ontwikkeld volgens de hoge Europese standaarden als het gaat om de zuiverhuid en stabiliteit van de pigmenten. Bovendien zijn de pigmenten 100% veilig (door de GGD gecontroleerd) vrij van alcohol en zware metalen. Deze pigmenten zijn de eerste op de markt waarbij de fabrikant kleurbehoud na genezing gegarandeerd. In deze SUPE-formule is de stabiliteit van alle pigmenten bereikt, waardoor de wenkbrauwen na verloop van tijd niet rood, paars of grijs worden. De hairstrokes blijven gedurende lange tijd dun en helder van kleur.

Je bent in specialistische handen

Ik ben opgeleid door Sule Ozlem Sari, Phibrows Master bij Branko Babic (één van de beste van Nederland). Phibrows Branko Babic academy is wereldwijd het beste beauty academy en grondzetter van Microblading.

GGD goedgekeurd

SILKY SMOOTH heeft een GGD vergunning. Deze vergunning geeft aan dat er gewerkt volgens de hygiënerichtlijnen van het Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid. Dit kan je nagaan op www.veiligtatoeerenenpiercen.nl.

Wenkbrauwen zijn het belangrijkste onderdeel van het gezicht. Ze geven expressie, bepalen voor 80% je uitstraling en geven je gezicht pas echt karakter!

Marije Breemer-Schijff

Waarom (semi) Permanente make-up?

Nadelen (semi) Permanente make-up

microblading den helder

Is Permanente make-up voor mij geschikt?

De behandeling kan bij iedereen, zowel man als vrouw toegepast worden, mits je aan de onderstaande voorwaarden voldoet. Daarnaast kan het ook toegepast worden als je door ziekte of een andere oorzaak te maken hebt met haarverlies of bij vervaagde permanente make-up (PMU). Hierbij zal je wel altijd een ondergrond blijven zien. Mocht je dat niet willen, doe je verstandig aan om de oude PMU te verwijderen, alvorens je de behandeling ondergaat.

De behandeling wordt afgeraden bij:

Contra indicaties:

Hoe werkt de Phibrows behandeling?

Tijdens de intake bespreken we eerst jouw medische gegevens, omdat niet in alle gevallen de behandeling toegepast mag worden, zie de contra indicaties. Vervolgens worden je wenkbrauwen uitgemeten aan de hand van de ‘Golden ratio‘, ook wel de Phi genoemd. Hierbij wordt er gekeken naar de universele verhoudingen van je gezicht (de stand van je ogen, het botstructuur en je gezichtsvorm). Daarnaast wordt gebruik gemaakt van een unieke applicatie om te controleren of de wenkbrauwen symmetrisch zijn, zodat je er zeker van kan zijn dat je met prachtige wenkbrauwen de deur uitloopt!

De omtrek van je wenkbrauw wordt met een speciale potlood getekend, zodat je alvast kan zien wat de vorm zal gaan worden. Pas na jouw goedkeuring, wordt de Microblading techniek toegepast. Waarbij als ware kleine krasjes in de huid gemaakt (oftewel de hairstrokes) worden.

Het pigment wordt minder diep gezet, dan bij tatoeages of permanente make-up en is daardoor minder lang blijvend. De kleur van het pigment wordt afgestemd op je natuurlijke haarkleur en huidskleur.

De behandeling duurt 2 tot 3 uur.

Permanente make-up procedure

Wenkbrauwen

Microblading, Ombre Powderbrows of Combi
295
00 Per set
 • Intake
 • Reinigen
 • Uitmeten van de wenkbrauwen
 • Plaatsen van de hairstrokes
 • Pigmenteren van de hairstrokes
 • Nabehandeling en nazorginstructies
 • Inclusief nabehandeling (binnen 6-10 weken)
Populair

Touch up Wenkbrauwen

Voor optimaal resultaat
125
00 Per jaar
 • Intake
 • Reinigen
 • Uitmeten van de wenkbrauwen
 • Plaatsen van de hairstrokes
 • Pigmenteren van de hairstrokes
 • Nabehandeling en nazorginstructies

Extra nabehandeling

Een derde behandeling
50
00 Extra
 • Extra nabehandeling binnen 3 maanden (3e behandeling)
 • Intake
 • Reinigen
 • Uitmeten van de wenkbrauwen
 • Plaatsen van de hairstrokes
 • Pigmenteren van de hairstrokes
 • Nabehandeling en nazorginstructies

Eyeliner

Baby eyeliner of met wing
175
00 Per set
 • Intake
 • Reinigen
 • Uitmeten van de eyeliner
 • Plaatsen van de eyeliner
 • Inclusief nabehandeling (binnen 6-10 weken)

Touch up Eyeliner

Voor optimaal resultaat
100
00 <2 jaar
 • Intake
 • Reinigen
 • Eyeliner opfrissen
 • Nabehandeling en nazorginstructies

Voorbereiding Permanente make-up behandeling

24 UUR VAN TEVOREN
Zorg ervoor dat je 24 uur vóór de behandeling géén: alcohol, koffie, energiedranken of groene thee drinkt. Slik daarnaast geen Aspirine, Aproxen of Ibuprofen. Paracetamol is wel toegestaan. Dit in verband, dat je meer kan gaan bloeden tijdens de behandeling.

30 DAGEN VAN TEVOREN
30 Dagen voorafgaand van de behandeling géén: Bottox, Fillers, laserbehandelingen, behandelingen met fruit- of melkzuren, chemische peelings of blootstelling aan sterk zonlicht.

Resultaat

Semi permanente make-up blijft gemiddeld 1 tot 2 jaar op de huid zitten, afhankelijk van huidtype, nazorg en leefstijl.

Het zetten van PMU bestaat uit 2 behandelingen. Het pigment dat tijdens de 1e behandeling in de huid wordt aangebracht zal na 1 maand ongeveer 30-60% van zijn kleur hebben verloren, daarom is het belangrijk dat je een 2e keer komt voor de nabehandeling. In sommige gevallen kan het zijn dat de huid het pigment niet goed opneemt, in dat geval is een 3e behandeling nodig, iedere huid reageert namelijk anders.

Let op: Gebruik van medicijnen, antibiotica, hormonale therapieën kunnen ervoor zorgen dat de pigment sneller vervaagt dan verwacht. Bovendien als je klaar bent met de nabehandeling, betekent dit niet dat je ook klaar bent met het resultaat. Om het resultaat lang mooi te behouden is het van belang dat je alle adviezen goed opvolgt!

Tip: Het mooiste is om elk jaar (tussen de 10 en 12 maanden) een Touch up behandeling te laten uitvoeren, zodat de kleur niet te veel vervaagd. Bij vette huidtypes kan dit al bij 6 tot 8 maanden zijn, daarom is bij deze huidtype Powderbrows zeer geschikt. Dit blijft namelijk langer zitten, dan Microblading. Als het model compleet voor meer dan 80% vervaagd is, zal dit geen touch up meer zijn, maar een complete nieuwe zetting. Wacht dus niet tot dat alles vervaagd is, want dan zal je een complete behandeling moeten betalen en dat zou zonde zijn. Eyeliners blijven over het algemeen langer zichtbaar in de huid, dan de wenkbrauwen of lippen.

healing proces microblading

Volg ons op Instagram voor meer voor- & na foto's!

Nazorg Permanente make-up wenkbrauwen

Om langer plezier te hebben van je permanente make-up, is het belangrijk om aan de nazorg gedurende genezingsproces (tot 6 weken) te houden.

Nazorg Eyeliner

Om langer plezier te hebben van je permanente make-up, is het belangrijk om aan de nazorg gedurende genezingsproces (tot 6 weken) te houden.

Meer informatie?

Vraag om een vrijblijvend intakegesprek voor meer informatie.

Zie de prijslijst voor de tarieven en profiteer van eventuele ACTIES!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Mis geen nieuws en profiteer van exclusieve aanbiedingen, plus ontvang €5,- korting op je verjaardag.

Contact

Openingstijden op afspraak