hello world!
Geplubiceerd: 13 januari 2023

Voel de passie van het vak tijdens een behandeling bij SILKY SMOOTH

29 september 2022

DEN HELDER – SILKY SMOOTH is onlangs geopend in Den Helder. Dit is een Beautycentrum in oosterse sferen gericht op huidverbetering, permanente make-up, browstyling, waxen, laserontharing en meer. SILKY SMOOTH werkt zoveel mogelijk met natuurzuivere, biologisch en vegan producten. Deze zijn voedend voor de huid en zonder schadelijke stoffen die je immuunsysteem kunnen verstoren. Vooral in het najaar is het extra belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Bij SILKY SMOOTH werken moeder en dochter Marije (32) en Patricia (67) samen om hun klanten te verzorgen.

Door: Oesha van Dijk

Ondernemen zat altijd al in het bloed van Marije Breemer (32), eigenaresse van schoonheidssalon SILKY SMOOTH. Ze is vier jaar geleden begonnen op een kleine zolderkamer en inmiddels is haar bedrijf zo gegroeid dat ze nu is gevestigd in een bedrijfspand van ruim 130 vierkante meter. Marije: “Ik was vroeger altijd bezig met permanente make up en waxen. Vier jaar geleden heb ik de stap gezet om voor mijzelf te beginnen met een wax en browbar. Inmiddels ben ik gespecialiseerd in waxen, browstylen, powderbrows, microblading, lasterontharing, eyeliner en lippigmentatie. Dit is de perfecte oplossing om onder alle weersomstandigheden er verzorgd uit te zien.

Ik vroeg aan mijn moeder of ze mijn collega wilde worden maar ze was nog tevreden aan het werk als doktersassistente. Toen haar contract niet werd verlengd zag ze het wel zitten en heb ik verschillende cursussen voor haar uitgezocht. Ze is begonnen met de studie natuurgeneeskunde en daarna heeft ze meerdere opleidingen gedaan op het gebied van huidverbetering.“

Zowel mannen als vrouwen laten zich tegenwoordig steeds vaker waxen door een waxprofessional. Waxen heeft namelijk veel voordelen; geen stoppels meer, geen jeuk, minder ingegroeide haren en de haartjes groeien veel dunner terug. Bij de eerste wax behandeling is het misschien even ‘de tanden op elkaar zetten’, maar dan is wel echt elk haartje 2 a 3 weken weg. “Wij raden het aan om nu te beginnen met waxen, tegen de tijd van de zomer heb je er minder omkijken naar. De hardloper in de salon is de Brazilian Wax voor de intieme zone. Bij SILKY SMOOTH kun je ook terecht voor het ontharen met een laser. Deze behandeling is geschikt voor elke huidtype. Na het laseren mag de huid even niet blootgesteld worden aan de zon, en ook daarom is dit het perfecte moment om te beginnen met laserontharing,“ vertelt Marije.

Patricia (67): “De laatste cursus die ik heb gedaan is de DS V-line collageen draad behandeling. “Deze behandeling is momenteel ontzettend trendy voor het verminderen van rimpels en een goed alternatief voor fillers. Naarmate we ouder worden gaan we steeds meer collageen verliezen en ontstaan de eerste rimpels. Graag wil je hier wat aan doen maar je bent niet toe aan allerlei heftige ingrepen. Met de DS V-line collageen draad behandeling gebruiken we een speciale draad op basis van collageen en stamcellen. We brengen de collageen draad aan in je rimpel met een speciaal serum. Dit zakt in jouw huid en gaat daar je collageen aanmaak stimuleren waardoor de rimpel minder diep wordt“.

Huiselijke sfeer

De salon heeft een fijne, huiselijke sfeer met Oosterse tinten. “Wij willen dat onze klanten zich op hun gemak voelen en dat gaat vaak niet in een hele statische omgeving. Persoonlijke aandacht, kwaliteit en precisie vinden wij heel belangrijk, zodat er gedurende behandeling hen aan niets ontbreekt. De passie voor het vak is echt voelbaar tijdens de behandelingen, “aldus Marije.

Als je niet zo goed weet waar je huid aan toe is kun je terecht voor een gratis intakegesprek. SILKY SMOOTH heeft heeft verschillende (op maat gemaakte) behandelingen die geschikt zijn voor ieder zijn portemonnee, van basis behandeling tot aan hele luxe behandelingen.

Marije vervolgt: “In ons pand hebben een grote leefkeuken waar we Ladies Nights kunnen organiseren met kleine schoonheidsbehandelingen. Daarnaast hebben we vier behandelkamers dus we hebben nog ruimte voor ZZP-ers die ook in de beauty branche werkzaam zijn. Zo kunnen we elkaar versterken, verschillende aanbieders op het gebied van schoonheid onder één dak, een beautycentrum voor iedereen in Den Helder en omgeving.

Je vindt SILKY SMOOTH aan de Marsdiepstraat 174 in Den Helder. Meer informatie en alle behandelingen lees je op: www.silkysmooth.nl.

One comment on “Voel de passie van het vak tijdens een behandeling bij SILKY SMOOTH”

  1. Bij silkysmooth terecht gekomen via een kadobon voor een bindweefsel massage.Sfeer bij binnenkomst voelt meteen goed.Al verschillende keren een bindweefsel massage gedaan en het resultaat is echt heel goed,mijn huid ziet er weer goed uit en ook nog eens minder rimpels.Ook de carboxy CO2 behandeling ontdekt,geeft je huid een boost met mooi resultaat .Heel blij met Patricia,ook over de goede uitleg van de behandeling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *