Bindweefselmassage

Natural facelifting
BOEK JE AFSPRAAK

100% Natuurlijk

Ervaar het verschil met natuurlijke gelaatsverjonging en huidverbetering. Wij zijn gespecialiseerd in manuele technieken voor het gelaat op een holistische manier.

ZONDER Botox, Fillers en cosmetische ingrepen!

SOS

Weet je geen raad met je huid?
Laat je vrijblijvend informeren en krijg een op maat gemaakt behandelplan.
Wij helpen je weer om je stralende teint terug te krijgen!

Facelift

Je huid wordt gelift waarmee verbluffende resultaten geboekt kunnen worden. Al na 1 behandeling heeft je huid een frisse vitaliteit.
Elke behandeling is een BOOST voor je huid en geeft zelfvertrouwen!

Self-treatment

Ga thuis aan de slag met massage oefeningen (Sculpture) om zelf het bindweefsel te stimuleren. De behaalde resultaten in de salon worden hierdoor beter en langer behouden!

Wat is een bindweefselmassage?

Een bindweefselmassage is niet zomaar een massage. Het is een natuurlijke en stimulerende huidverbeterende behandeling op holistische wijze met unieke manuele massagetechnieken, waarmee je basis tonus van het onderliggende spierweefsel kunt herstellen, de elasticiteit van je huid, zenuwen, bloedvaten en botstructuur stimuleert, zodat rimpels vervagen, gelaatscontouren verstrakken en je huid op een natuurlijke wijze wordt gelift. Algeheel samen zorgt voor een anti-aging, een stralende huid en frisse vitaliteit.

You're never too old to become younger!

Voordelen bindweefselmassage

Verbetert je huidconditie, hierdoor wordt bijvoorbeeld acne ook vermindert.
Verbetert je huidstructuur.
Zorgt voor een stralende frisse teint.
Stimuleert de doorbloeding van je huid.
Lijntjes en rimpels verminderen.
Betere opname werkstoffen.
Aanmaak van nieuw collageen.
Je krijgt een strakkere huid.
Het bindweefsel (en/of botweefsel en spierweefsel) verstevigt.

Nadelen bindweefselmassage

Je dient het in kuurverband te doen.
De behandeling kan gevoelig zijn tijdens en erna.
Om het resultaat te behouden, dien jezelf te blijven behandelen. Net zoals met andere huidverbeterende behandelingen. Maar met Sculpture oefeningen (selfcare-treatment) voor thuis kan je het bezoek aan onze salon na je kuurverband uitstellen.
Je huid kan direct na de behandeling roze of rood gekleurd zijn. Dit trekt binnen een paar uur weg.

Wist je dat?

Wist je dat vanaf circa je 24e levensjaar de eerste tekenen van huidveroudering ontstaat, doordat elk jaar 1% minder collageen wordt aangemaakt. Vanaf je 35e tot 40e worden deze tekenen pas echt zichtbaar aan het huidoppervlak. Dit is een normaal verschijnsel en overkomt iedereen! Na de overgang wordt er geen collageen meer aangemaakt.
De snelheid van deze veroudering hangt af van meerdere factoren: dit kan erfelijk zijn, maar veel vaker hangt dit af van de uitwendige factoren, zoals: roken, alcoholgebruik, overgewicht, hormonen en vooral door teveel zon of de zonnebank. Daarnaast  speelt je leefstijl hierin ook een belangrijke rol. 
Met een gezonde leefstijl en goede huidverzorging vertraag je namelijk het verouderingsproces.

Wat gebeurd er met je huid?

Bij het verouderingsproces neemt de hoeveelheid collageen,hyaluronzuur en elastine af. Hierdoor wordt je huid slapper, stugger, droger en ontstaan er rimpels en plooien. Ook wordt je opperhuid dunner en kwetsbaarder voor diverse invloeden.

Hoeveel bindweefselmassage behandelingen heb ik nodig?

Wist je dat alleen in het gezicht je spieren aan je huid vastzitten? Als deze spieren gaan verslappen, dan zie je dat terug in het gezicht, zoals bijvoorbeeld: hamsterwangen of een onderkin. Je kunt deze spieren trainen, echter wel zonder gewichten natuurlijk! Dit kan je doen met een bindweefselmassage (natural facelifting). Ook hierbij geldt net zoals met je lichaam, dat je niet met 1x trainen in de maand een ''sixpack'' hebt. Om resultaten te behalen en te behouden moet je in kuurverband trainen.
Je lichaam is eigenlijk lui. Als er niets gebeurt, doet hij ook niets. Alhoewel, je spieren verslappen. Zijn voornaamste taak is verdedigen, dus pas bij een aanval of een actie, ontstaat er een reactie. Dus kortom...je moet gaan trainen! Je kunt een bindweefselmassage dus zien als een soort sport training voor het gezicht en decolleté.

Net zoals bij andere huidverbeterende behandelingen geldt, des te vaker je komt, des te beter het resultaat is. Hoevaak je moet komen voor een behandeling is per persoon verschillend, echter wel in kuurverband (1 x per week, 3 tot 6 keer). Daarna kan je met Sculpture bij ons (een workshop om thuis zelf aan de slag te gaan met 10 minuten per dag) leren hoe je, je huid zelf kan kneden en masseren om je rimpels te bestrijden en je gelaatscontouren te liften en verstraken.

Maak vandaag nog een afspraak voor vrijblijvend advies, een individuele coaching of voor het deelnemen aan een speciale workshop.

GRATIS Workshop Sculpture

Wat is Sculpture?
Sculpture is een speciale op maat gemaakte workshop voor je gezicht, hals en/of  decolleté. Je leert hier hoe jezelf dagelijks thuis aan de slag kunt gaan met speciale massagetechnieken om je bindweefsel te stimuleren.
Op deze manier blijven de resultaten van een bindweefselkuur langer behouden en vertraag je het verouderingsproces. Zo zorg je dat je minder rimpels krijgt en/of minimaliseert deze.  Daarnaast wordt je huid strakker en krijg je een mooie egale teint.

Duur workshop: 10 minuten t.w.v. €40,00

Je krijgt de workshop GRATIS bij een bindweefselmassagekuur.
* Niet geldig bij losse behandelingen.

WORKSHOP voor groepen (vanaf 5 personen)
Wil je graag eens samen met je vriendinnen, familie of kennissen deze workshop op locatie bijwonen? Stuur ons dan een e-mail of WhatsApp bericht.
Prijs en locatie in overleg.
BOEK GROEPSWORKSHOP

Voor- & na foto's. Bekijk onze Insta voor meer resultaten.

  • Huidtherapie bindweefselmassage julianadorp
  • Bindweefselmassage gezicht julianadorp den helder
  • Huidkliniek julianadorp den helder
  • Huidtherapie rimpels julianadorp den helder
  • Bindweefselmassage huidverbetering julianadorp
  • Bindweefselmassage julianadorp den helder

Kies jouw bindweefselmassage:

Bindweefselmassage Basic

€50
€135 per kuur 3x
Intake en behandelplan
Reiniging
Stomen
Scrub
Bindweefsel massage gezicht en decolleté met serum
 
Selecteer

Bindweefselmassage Royal

€60
€160 per kuur 3x
Intake en behandelplan
Reiniging
Stomen
Scrub
Verwijderen van onzuiverheden
Bindweefsel massage gezicht en decolleté met serum
Selecteer

Bindweefselmassage Deluxe

€75
€195 per kuur 3x
Intake en behandelplan
Reiniging
Stomen
Scrub
Massage van bindweefsel, spier- & botweefsel gezicht en decolleté met serum
Selecteer
homemagic-wandleafbullhorn linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram