Schoonheidsbehandeling

Natuurzuivere huidverbetering
BOEK JE AFSPRAAK

100% Natuurzuiver & Biologisch

Wij gebruiken voor jou alleen producten die natuurlijk en biologisch zijn, met een heilzame werking. Geschikt voor alle huidtypen, dierproefvrij en vrij van microplastics, chemische/synthetische geur-, kleur- en conserveringsmiddelen.

Me-time

Verwen jezelf met een heerlijke gezichtsbehandeling, die niet alleen heilzaam is voor je huid, maar tegelijkertijd ook een ontspannende werking heeft, op lichaam en geest.

Ontsnap even aan de alledaagse sleur en laat je betoveren door dit momentje!

Help je huid!

Jouw huid moet dagelijkse heel hard werken om afvalstoffen af te kunnen voeren, te herstellen en om nieuwe huidcellen aan te kunnen maken. Help daarom je huid met een dieptereiniging. Zo krijg je een stralende en mooie huid, wie wilt dat nou niet?

Natuurzuivere schoonheidsbehandeling

SILKY SMOOTH biedt jou schoonheidsbehandelingen aan in haar puurste vorm, waarbij huidverzorgingsproducten van het merk Botanical Beauty Organic Skin care gebruikt worden die je bij wijze van spreken op kunt eten. De motto is: Smeer niets op je huid, wat je niet kunt eten! 60% Van wat je op je huid smeert, komt in je bloedbaan terecht. Dit is helaas niet zonder risico's.

Wij hebben 5 verschillende schoonheidsbehandelingen, voor ieder wat wils met diverse upgrades. Deze bestaan uit een diepte reiniging (reiniging, scrub, stomen en verwijderen van onzuiverheden) voor het gezicht en decolleté, aansluitend met een masker en verzorgende crème die met speciale technieken in je huid wordt gemasseerd. Het resultaat is een frisse teint, zachte en glanzende huid.

We bieden naast de schoonheidsbehandelingen ook diverse andere (huidverbeterende) behandelingen aan, zoals: Bindweefselmassages, Microneedling en Plasmalifting.

Botanical Beauty Organic Skin care

De biologische huidverzorgingsproducten van Botanical Beauty verzorgen je huid intensief, dag en nacht. Ze ondersteunen het herstel van je huid, zo ook bijvoorbeeld bij Acne, Eczeem, Kloven en Psoriasis. De producten zijn voor alle huidtypen geschikt, ook baby- en kinderhuid. Door de natuurlijke ingrediënten (uit de eigen kruidentuin van een familielandgoed) hebben deze producten een heilzame werking. De productie van Botanical Beauty vindt plaats op Nederlandse bodem op ambachtelijke wijze. Zoals het eigenlijk hoort, zonder vervuilende productiemethoden, alles met de hand, vers op maat en duurzaam.

Wil je iedere dag een frisse uitstraling hebben met een verzorgde en rustige huid? Zonder allerlei chemische toevoegingen? Of wil je graag producten die wel effectief werken? Dan kan je deze natuurzuivere producten ook voor thuisgebruik aanschaffen, zijn verkrijgbaar in onze salon. Je huid is de belangrijkste orgaan, daarom is het belangrijk dat je huid voedt met datgene wat je ook kunt eten! Puur natuur in drie stappen, eenvoudig te gebruiken en profiteer direct van alle voordelen.

Kom gauw langs voor deze pure verwennerij voor je huid, waar deze echt behoefte aan heeft, laat je inspireren door al het moois wat de natuur te bieden heeft of vraag om proefmonsters voor thuisgebruik!

Holistische schoonheidsbehandeling

Verwen jezelf met deze prachtige holistische behandeling. Deze behandeling werkt niet alleen op je huid, maar ook op je energie, gevoel en totale welzijn. Het is een stilte behandeling om geest en lichaam in balans te brengen ondersteunend met etherische olie en een edelstenen Guasha. Een schoonheidsbehandeling met een toaal andere dimensie. Er komt meer ruimte voor jezelf, je energiepeil krijgt een oppepper en je huid gaat weer mooi stralen. 

De holistische benadering betekent dat alles met elkaar in verbinding staat. Als er bijvoorbeeld in ons lichaam een disbalans zich voordoet, dan heeft dat weer invloed op andere delen van het lichaam. Zo zorgt bijvoorbeeld stress voor nek- en onderrugpijn en een slechte uitziende huid. Acne op het voorhoofd verwijst naar een slechte darmflora en acne op de neus naar het hart. Noem maar op. Door middel van deze beha

De behandeling bestaat uit:

- Voetenmassage
- Reiniging
- Scrub
- Masker 
- Gezichtsmassage met drukpunten 

Duur: 90 minuten 

Cell regenerating facial

Een cell regenerating facial is een relaxte holistische behandeling voor anti-aging, huidverbetering van het gelaat, regeneratie (celvernieuwing) en welzijn. Gebaseerd op Chinese geneeskunde, gericht op de zones van de 5 energie elementen (hout-vuur-aarde-metaal-water) en meridiaan drukpunten in het gelaat, het hoofd, de nek, de schouders en het decolleté.

Deze wellness-behandeling zorgt voor een goede balans en geeft positieve energie. Onderdeel van de behandeling is het “wakker” kloppen van het lichaam (handpalmen en voetzolen) en een drainerende strijktechniek met natuurlijke kwastjes:
– het lymfesysteem wordt geprikkeld
– stimuleert de afvoer van afvalstoffen
– bevordert natuurlijke hydratatie
– versterkt het immuunsysteem

Daarbij kan het ook dempend werken bij een overactieve huid, bijvoorbeeld ontstekingen en helpt de huidbalans weer te vinden, waardoor een ontsteking makkelijker onder controle komt en van daaruit huidverbeterd kan werken.

CELL REGENERATING FACIAL biedt:
een aanzet voor verbetering
helpt een noodzakelijk evenwicht te vinden tussen activiteit en rust
verfrist een vermoeid en/of weinig doorbloed gelaat
stimuleert het metabolisme via het autonome zenuwstelsel
traint de wanden van de bloedvaten bij rosacea en couperose
geeft een kalmerende reactie aan ontstekingen (acne)
behandeling bij overbelasting (burn-out)
ontspant lichaam en geest

Wist je dat?

Ons lichaam reageert op dingen, die in onze omgeving gebeuren en de samenhang tussen geestelijke en lichamelijke is belangrijk: huid en zenuwstelsel zijn nauw met elkaar verbonden.
Als op geestelijk niveau een stoornis optreedt, weerspiegelt dat zich in het lichaam en op de huid.

Eigenlijk zijn we te actief tegenwoordig. Een jachtend  leven met te weinig plaats voor rust en ontspanning! Dit zorgt voor stress.

STRESS
- ontstaat door langdurige en grote activiteit van de ene kant in het autonome zenuwstelsel
en raakt uitgeput, waardoor bloeddruk stijgt en versnelling van de ademhaling en hartslag.
– zorgt er ook voor dat maag en darm langzamer gaan werken, minder bloed naar de
spijsvertering en huid gaat en zweetklieren meer transpiratie afscheiden.
– voorziet de huid, ons grootste orgaan als laatste van voedingstoffen.
– verhoogt de druk in het hoofd en kan migraine geven.

Kies jouw behandeling:

Schoonheidsbehandeling Basic

€35
35 minuten
Reiniging
Scrub
Stomen
Verwijderen van onzuiverheden
Verzorgende crème
 
Selecteer

Schoonheidsbehandeling Royal

€45
45 minuten
Reiniging
Scrub
Stomen
Verwijderen van onzuiverheden
Masker
Hoofd- & Nekmassage
Verzorgende crème
Selecteer

Schoonheidsbehandeling Deluxe

€60
60 minuten
Reiniging
Scrub
Stomen
Verwijderen van onzuiverheden
Masker
Hoofd- & Nekmassage
Schouders- & decolletémassage
Verzorgende crème
Selecteer

Holistische schoonheidsbehandeling

€85
90 minuten
Stilte behandeling met etherische olie
Voetenmassage
Reiniging
Scrub
Gezichtsmassge met drukpunten (Guasha)
Verzorgende crème
 
Selecteer

Cell Regenerating Facial

€75
60 minuten
Traditionele behandeling met Chinese invloed met meridianenpunten
Reiniging
Massage van nek, hoofd, schouders en decolleté met etherische olie
Met kwasten over Lymfebanen in het gezicht
Verzorgende crème
Selecteer
magic-wandleafbullhorn linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram