DS V-Line Collageendraden

Een mirakel voor anti-aging
BOEK JE AFSPRAAK

100% Natuurlijk

Ervaar huidverbetering op een natuurlijke wijze zonder botox, filler of cosmetische ingrepen.

BOOST

Heb jij een feestje of een bruiloft en wil je snel een liftend effect en een mooie glow op je gezicht? Kies dan voor 1 losse behandeling. Dit zorgt direct voor een Boost en meer zelfvertrouwen!

Facelift

Je huid wordt steviger en strakker. Rimpels en fijne lijntjes worden vermindert met verbluffende resultaten.

Self-treatment

Ga thuis aan de slag de collageendraadlift masker. 

Wat zijn DS V-Line Collageendraden?

DS V-Line Collageendraden is de nieuwste trend op het gebied van huidverbetering. Deze behandeling staat bekend om zijn prachtige resultaten voor het verminderen van rimpels en fijne lijntjes. Zoals de naam het al zegt, bestaan de draden uit pure collageen. Maar ook uit stamcellen.

Wat is collageen?
Collageen is een belangrijk lichaamseigen eiwit, wat zorg draagt voor de structuur en elasticiteit van je huid, haar, nagels, spieren, botten en gewrichten. Naarmate we ouder worden maakt je lichaam steeds minder van dit eiwit aan. Waardoor je huid zijn stevigheid verliest en de eerste tekenen van veroudering tevoorschijn komen in de vorm van rimpels.

Hoe werken de DS V-Line collageendraden?
De huid wordt eerst voorbereid door middel van reiniging en een scrub om de poriën te openen, bloedcirculatie te versnellen en om vuil en dode huidcellen te verwijderen. Vervolgens kan er gekozen worden voor microneelding- of een bindweefselmassage Basic. Daarna zullen de collageendraden op maat met een speciale serum in de rimpel aan de opperhuid aangebracht worden.  Deze serum lost de draad op, waarmee de rimpel opgevuld wordt door stimulatie voor de aanmaak van de eigen collageen. De huid in de rimpel wordt steviger en krijgt een betere hydratatie. Hierdoor wordt de rimpel als het ware omhoog gelift en zal de rimpel zachter worden. De behandeling kan toegepast worden voor het voorhoofd, frons, rondom de ogen,  neuslippenplooi, hals en decolleté.

De gepatenteerde DS V-Line Collageendraden met een uniek stamcelserum en nanotechniek zijn ontwikkeld door Dilay Sahin uit Istanboel (Turkije) 4 jaar geleden. Tegenwoordig maken 53 landen wereldwijd hiervan gebruik wegens het verbluffende resultaat. En nu dus ook in Nederland en bij SILKY SMOOTH. Helaas zijn er ook goedkope en neppe draden in de omloop. Dus let hier goed op en kies voor kwaliteit!

Kuurverband

De collageendraden behandeling dient in kuurverband gedaan te worden om resultaten te bereiken en te behouden. Het is verstandig om na de kuur de behandeling te herhalen na ongeveer 3 tot 4 maanden voor continue resultaat.

Let op: Bij een ongezonde leefstijl is het advies op dit eerder te doen. Wegens roken, alcohol, zon en vocht te kort breekt de collageen sneller af.

Het is afhankelijk van je huidindicatie en wensen hoeveel behandelingen je nodig hebt. Een kuur bestaat uit:
3 behandelingen met tussentijd van 10 tot 14 dagen
Na 3-4 maanden herhalen 
Optioneel: Skin Barrier Controle Mask

Skin Barrier Controle Mask los
NIEUW: werelds eerste collageen draadlift masker. Om het effect van de collageendraad kuur te behouden kan je optioneel ook een Skin Barrier Controle Mask erbij boeken voor thuisgebruik. Het dradenmasker geeft een liftend effect, met name voor de wangen, kaaklijn, neuslippen plooi en gezichtscontouren. Hiervoor kan je kiezen als je bijvoorbeeld geen kuur wilt doen, maar wel een facelift wilt hebben. Of als je een kuur ondergaan hebt, maar niet regelmatig een DS V-line behandeling wilt ondergaan. 

Intensief thuisgebruik
Ook in te zetten als intensieve thuisbehandelingskuur met 3x een masker welk je om de 2 tot 3 weken moet gebruiken. Na deze kuur is het belangrijk om 1x per maand het masker te gebruiken om het resultaat te behouden.

Voordelen collageendraden

Verbetert je huidconditie
Verbetert je huidstructuur en volume
Zorgt voor een stralende frisse teint
Stimuleert de doorbloeding van je huid
Lijntjes en rimpels verminderen
Betere opname werkstoffen
Aanmaak van nieuw collageen
Hydrateert de huid
Geschikt voor iedere huidtype
Pijnloze behandeling
1 Losse behandeling is ideaal om snel een huid booster te krijgen. Perfect voor speciale aangelegenheden!

Nadelen collageendraden

Moet in kuurverband gedaan worden en vergt onderhoud, zoals iedere huidverbeterende behandeling.
Kost tijd en geld
Collageendraden kosten los extra €15,- per draad. Bij meer draden, meer korting!

Kies jouw Collageenbehandeling:

Collageendraden met Bindweefselmassage Basic

Vanaf €135
per kuur van 3x
Intake en behandelplan
Reiniging
Scrub
Bindweefsel massage gezicht of decolleté met serum
DS V-Line Collageendraden
Kosten los €15,- per stuk. Des te meer, meer korting.
 
Selecteer

Collageendraden met Microneedling Basic

vanaf €245
per kuur van 3x
Intake en behandelplan
Reiniging
Scrub
Microneedling gezicht of decolleté met serum
DS V-Line Collageendraden
Kosten los €15,- per stuk. Des te meer, meer korting.
Vliesmasker
Selecteer

Skin Barrier Controle Mask thuisgebruik

€98,-
per stuk. 
In salon €125,-
Inclusief serum
Selecteer
homemagic-wandleafbullhorn linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram