Eyeliner permanente make-up

Onweerstaanbare oogopslag met eyeliners
BOEK JE AFSPRAAK

Phicontour Permanente make-up Eyeliner

PhiContour is de meest geavanceerde behandeling van de hoogste kwaliteit op het gebied van permanente make-up. Het is een techniek waarbij eyeliners semi-permanent worden getekend in de opperhuid met behulp van de fijnste naalden en beste pigmenten op de markt.
Je kan kiezen voor een Baby eyeliner/Infralash of Eyeliner met wings:

De Baby eyeliner/Infralash is een subtiel lijntje door de wimperrand heen, waarbij het lijkt of je vollere wimpers hebt. De perfecte keuze als je voor een natuurlijke uitstraling wilt gaan.

Bij de Eyeliner wing loopt de eyeliner wat langer door. De lengte en dikte kan naar eigen wens worden ingevuld. Dit is een goede keuze voor een make-up look.

Je ogen zijn net als je wenkbrauwen en je mond een belangrijk onderdeel van je gezicht en algehele uitstraling. Een frisse open blik wie wilt dat nou niet? Met eyeliners kan je ogen doen spreken en eventueel corrigeren. Je kan bijvoorbeeld de vorm van je ogen veranderen, groter of kleiner. Maar er zijn nog veel meer opties. Misschien ben je wel al bekend met het plaatsen van eyeliners met make-up. Toch blijft dit vaak lastig en zit het iedere keer weer anders of blijft het nooit lang zitten. Met een semi permanente eyeliner zie je er altijd verzorgt uit, hoef je geen zorgen meer te te maken en je kan een hoop tijd besparen. Het resultaat blijft 1 tot 5 jaar zichtbaar in de huid. Waarna de kleur langzaam zal vervagen. Daarom is een touch up binnen <2 jaar gewenst om het resultaat te behouden.
''24/7 Er natuurlijk en verzorgd uitzien, dat wilt toch iedereen!'' (Breemer-Schijff, 2022)

Meest gestelde vragen Eyeliners

Hoe worden eyeliners gezet?

Je eyeliners worden uitgemeten aan de hand van je wensen en de 'Golden ratio', ook wel de Phi genoemd. Hierbij wordt er gekeken naar de universele verhoudingen van je gezicht en ogen. De eyeliners worden daarna met een applicatie gecontroleerd met op symmetrie.
De vorm van je ogen is van belang welke soort eyeliner het best past bij jou. We willen graag het allerbeste voor jou, dus zullen we je hier eerlijk in adviseren.

Hoelang duurt een pmu eyeliner behandeling?

De behandeling duurt 2 tot 3 uur, afhankelijk van de techniek die je wilt.

Is het zetten van permanente eyeliners pijnlijk?

Iedereen ervaart pijn anders. Maar de behandeling is zeker niet gevoelloos. Hierin doen we ons best om eventuele pijn te minimaliseren.

In welke kleur kunnen mijn eyeliners gezet worden?

We werken voornamelijk met de kleur zwart voor het pigmenteren van de eyeliner. Op aanvraag kunnen ook andere kleuren desgewenst gebruikt worden. Denk hierbij aan diverse blauw- of groentinten.

Krijg ik opgezwollen ogen van eyeliners?

Dat verschilt per persoon. Maar over het algemeen hebben de meeste wel last van wat zwellingen. Belangrijk om dan direct thuis te koelen. De zwelingen nemen gedurende 24-36 uur af.

Hoelang geen mascare na het zetten van een eyeliner?

Liefst eerste week geen mascara op doen, om kans op ontstekingen te voorkomen.

Voorzorg

Uiterst belangrijk om alvorens de pmu behandeling de voorzorg te lezen voor permanente make-up in het algemeen.

Nazorg

Om langer plezier te hebben van je permanente make-up, is het belangrijk om aan de nazorg gedurende genezingsproces (tot 6 weken) te houden.

Je ogen minimaal 48 uur droog houden (liefst hele week).
Bij eyeliner met wings: voor het slapen gaan insmeren met met de aanbevolen crème (belangrijk: een dun laagje!). Ook te gebruiken als het gedurende dag trekkerig is.
Bij zwelling direct thuis na koelen met ijs (met schone doek erom, zodat ogen niet nat worden). Zwellingen zijn binnen 24-36 uur verdwenen.
◦ Jeuk en schilfering kunnen verschijnen tijdens de eerste 7 dagen na de behandeling. De ervaring heeft geleerd dat door het volgen van de nazorginstructies deze symptomen snel kunnen verdwijnen. NIET PULKEN!
 

Voor- & na foto's Eyeliner

Bekijk nog meer foto's op onze Instagram!

  • Eyeliner wing
  • Eyeliner wing permanente make-up
  • Infralash
  • Eyeliner wings
  • Eyeliner baby wing
  • Eyeliner permanente make up julianadorp
  • Eyeliner den helder
  • Baby eyeliner

Kies jouw Eyeliner:

Baby Eyeliner/Infralash

€175
eenmalig
Intake 
Reiniging
Uitmeten Eyeliner
Plaatsen Eyeliner
Inclusief nabehandeling 6-10 weken
 
Selecteer

Eyeliner wing

€225
eenmalig
Intake 
Reiniging
Uitmeten eyeliner
Plaasen eyeliner
Inclusief nabehandeling 6-10 weken
Selecteer
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram