Over ons

Achter elke passie schuilt een verhaal
BOEK JE AFSPRAAK

HISTORIE

Tijdlijn

NIEUWE SAMENWERKING

17 januari 2023
Liesbeth Hogervorst is als magnetiseur (zelfstandige) te komen werken in het pand van SILKY SMOOTH.

EIGEN PAND

1 juni 2022
De droomstap is gezet naar een eigen pand in Den Helder

UITBREIDING & NIEUWE SAMENWERKING

1 februari 2019
Uitbreiding met nieuwe collega Patricia Kooij voor Huidverbetering en Massages.

OPENING

1 juni 2018
SILKY SMOOTH begon als wax- & browbar aan huis in Julianadorp.

Marije Breemer-Schijff 

Ik zorg ervoor dat je met een gladde huid of perfecte wenkbrauwen nog mooier voor de dag komt! Ik ben gespecialiseerd in Full body waxing,  Brow Styling en Permanente make-up.

''Zoek niet langer verder, je bent hier aan het juiste adres voor al jouw wax- & wenkbrauwbehandelingen!" (Breemer-Schijff, 2019)

ACHTERGROND
Ik heb een Horeca Ondernemers diploma en mijn bachelor Hoger Toeristisch en Recreatief Onderwijs behaald. Na ruim 14 jaar horeca ervaring besloot ik toch om een totaal andere weg in te slaan, mijn hart te volgen, een droom te verwezenlijken en mede door gezinsuitbreiding om aan huis een eigen Wax-& Browbar te beginnen. Sinds juni 2018 ben ik trotse eigenaar van de salon.

ONTHAREN
Mijn passie voor ontharen is geboren doordat er thuis altijd al veel geharst werd. Zelf was ik het dagelijkse scheren, epileren met de stoppels helemaal zat en ging ik experimenteren met verschillende manieren van ontharen.
Waxen werd ontdekt met een langdurig en zacht resultaat zonder stoppels en jeuk.
Gedreven door mijn passie kwam ik in 2017 in contact met het innovatieve merk LYCON, ben inmiddels gecertificeerd en die ervaring wil ik graag met je delen! 

LYCON Precision Waxing
LYCON is het levenswerk van Lydia Jordan, de Australische oprichter. Een vrouw die vanuit passie en vakmanschap hoogwaardige cosmetische producten ontwikkelt. Producten met een verhaal die doen verwonderen en zichtbaar resultaat opleveren. Lees meer over LYCON.

WENKBRAUWEN EN PMU
Al vanaf mijn dertiende ben ik bezig met het modelleren en verven van mijn wenkbrauwen en heb nu zelf ruim 10 jaar permanente make-up. Wenkbrauwen zijn zo bepalend voor je gezichtsuitdrukking: mooie, goed gevormde wenkbrauwen zijn echte blikvangers.
In 2018 kwam ik in aanmerking met Phibows microblading, dé beste en nieuwste techniek binnen semi permanente make-up wereld. Het is de meest natuurlijke manier om wenkbrauwen te maken, waar je lang plezier van hebt. Ik wil graag iedereen die mogelijkheid aanbieden!

Patricia Kooij

Patricia kooij huidspecialist
Ik zorg ervoor dat je huid verbetert met zichtbaar en verjongend resultaat! Ik ben gespecialiseerd in huidverbetering op een natuurlijke manier: Microneedling (Phi-Dermapen), Phi-Ion Plasmalift en Natural Facelifting.

''Jouw oplossing voor een frisse en stralende huid met innovatieve huidverbeterende technieken!'' (Kooij, 2019)

ACHTERGROND
Na de sportwereld heb ik als doktersassistent op de poli gewerkt totdat de kinderen kwamen. Toen waren en bijna geen parttime banen en deed ik werk in marktonderzoeken. Daarbij volgde ik verschillende opleidingen in natuurgeneeswijze, sales en lifestyle. Er zijn sindsdien jaren verstreken en dit jaar besloot ik om een eigen onderneming te starten. ''Onder het mom van je bent nooit te oud om je dromen te volgen''. Ik ben gaan samenwerken met mijn dochter Marije en delen nu een heus familiebedrijf met een onverwoestbare missie:
De beste holistische salon voor ontharen, wenkbrauwen en huidverbetering te worden in de Kop van Noord-Holland, waarbij persoonlijke aandacht en precisie centraal staan. Je krijgt meer dan alleen een behandeling, je krijgt een beleving!

HUID
Naarmate ik ouder werd, merkte ik dat je huid veel aandacht en liefde nodig heeft. Meer dan alleen een schoonheidsbehandeling. Cosmetische chirurgie is niet voor iedereen betaalbaar. Toch wilde ik graag iets aanbieden met dezelfde verbluffende resultaten, maar wel op zo een natuurlijke manier en vond antwoord in PhiLings en Botanical Beauty.

MASSAGES
Met meer dan 20 jaar ervaring in Massages en diploma's (Natuurgeneeskunde en Massages) zorg ik ervoor dat je de dagelijkse sleur even achter je kan laten en volop kan genieten van het ''Zen'' momentje voor jezelf. Wat een weldaad voor je lichaam en geest is. (Patricia Kooij, 2019)
homeapartmentusersstore linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram