Ontspanningsmassage

Betovering voor je lichaam en geest
BOEK JE AFSPRAAK

Me-time

Wees extra aardig voor jezelf en geef je lichaam en geest een heerlijke ontspanningsmassage cadeau.

Ontsnap even aan de dagelijkse drukte en gun jezelf een moment van rust!

Massage met essentiële olie

Wij gebruiken alleen pure oliën die natuurzuiver en biologisch zijn. Geschikt voor alle huidtypen, dierproefvrij en vrij van microplastics, chemische/synthetische geur-, kleur- en conserveringsmiddelen.

Vitaal

Een massage is geen luxe, het is een manier voor een gezonder en gelukkiger leven.

Ontspanningsmassage op zijn puurst

SILKY SMOOTH biedt jou een ontspanningsmassage aan op basis van essentiële oliën direct op je huid. Deze massage werkt zowel op lichamelijk als geestelijk niveau en draagt bij aan een goede mentale gezondheid. Het doel is om de dagelijkse stress in het lichaam en geest los te kunnen laten, algehele ontspanning. Maar is ook gericht op bewustwording, ervaar je lichaam bewuster door ontspanning en creëer hiermee een betere balans. Door de ontspanning van het lichaam kunnen ook allerlei gevolgen van stress (bijvoorbeeld chronische vermoeidheid, stijve rug en nek, spanningshoofdpijn en slaapproblemen) worden verzacht. Daarnaast zorgt de massage voor het soepeler worden van je spieren, pezen en bindweefsel, betere doorbloeding, afvoer van afvalstoffen en rust in je hoofd.

Je kan zowel kiezen voor Full Body Massage of een Zone, bijvoorbeeld rug, nek, schouders of hoofdhuid. Dit is een intensieve behandeling van een probleem in een bepaald gebied. Bij de Full Body Massage worden je handen, armen, hoofdhuid, nek, rug, armen, benen en voeten behandeld door middel van diepe strijkingen en zachte drukkende bewegingen. Deze massage is aan te raden bij algehele ontspanning van je lichaam. Hierbij kunnen klachten bij bepaalde spieren extra aandacht krijgen.

Bij de massage krijg je ook een kopje Detox thee, dit zorgt voor een versnelde werking voor het afscheiden van de afvalstoffen die vrijkomen gedurende massage. Na afloop krijg je een glaswater, wat helpt om deze stoffen via de nieren en de blaas te verwijderen uit je lichaam.

Voordelen ontspanningsmassage

Verbetert je bloedcirculatie
Maakt spieren weer los
Zuivert je lichaam door de snellere verwerking van afvalstoffen
Sneller spierherstel
Geeft extra energie
Positieve invloed op de geest
Verlicht klachten

Kies jouw massage:

Ontspanningsmassage 
Zone

€35
30 minuten
Intake 
Detox thee
Massage van een zone
Water
 
Selecteer

Full body massage

€60
60 minuten
Intake 
Detox thee
Massage gehele lichaam
Water
Selecteer
leafsmilethumbs-up linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram