Plasmalifting

Effectief en een perfect alternatief voor cosmetische ingrepen zonder te snijden!
BOEK JE AFSPRAAK

Wat is Phi-Ion Plasmalifting?

Phi-Ion Plasma lifting/fibroblast is een revolutionaire en innovatieve methode, dat deelt uitmaakt van de nieuwste generatie medische apparatuur voor niet chirurgische behandelingen (ZONDER operatie, snijden, hechten, narcose en ontsierende littekens) met meteen zichtbaar resultaat vergelijkbaar met de resultaten van de cosmetische chirurgie.

Hoe werkt plasmalifting?

Er wordt gewerkt met een speciale pen (Phi-Ion), welk aan het uiteinde een gecontroleerde hoeveelheid energie van ionen afgeeft, dat vervolgens doordringt in het bindweefsel. Door de warmte ontstaat direct een samentrekking en aanscherping van de huidvezels (fibroblasten), zodat er een hermodellerend en verjongend effect gecreëerd wordt en de huid strakker trekt. Er ontstaat een klein bruin stipje, een zogenaamde thermische reactie door de aanraking van de huid met de lucht. Deze stipjes worden, afhankelijk van het te behandelen gebied, strategisch geplaatst en het liftend effect kan onmiddellijk zichtbaar zijn en doorwerken tot 2-4 weken na de behandeling. Er ontstaan geen open wonden, wel kortjes (vallen na 5 dagen eraf) wat het risico vermindert op bijwerkingen zoals, infecties en littekens. Het genezingsproces is dan ook relatief gezien korter, dan bij een reguliere ooglift.
Plasmalifting ooglift

Voordelen plasmalifting/fibroblast

Chirurgische resultaat met direct na de behandeling een frisse blik, zonder een operatie en narcose met minimale gezondheidsrisico's, minder stress en kortere hersteltijd (minimaal 6 tot 10 dagen). Na 4 tot dagen zie je er vaak weer aan toonbaar uit. Bloed- en lymfevaten worden niet doorgesneden en blijven dus intact wat de genezing bevordert.
Veilige methode zonder littekens, huidschade of bloeduitstortingen.
Herhaal behandelingen mogelijk.
Geschikt voor leeftijden en huidtypen voor zowel mannen als vrouwen.
Perfect alternatief voor Fillers en Botox, dus geen lichaamsvreemde stoffen in je lichaam.
Betaalbare oplossing

Nadelen plasmalifting/fibroblast

De behandeling kan soms wat pijnlijk zijn, maar met verdovende crème is het te doorstaan.
Soms meerdere behandelingen nodig.
Je hebt er minder lang profijt (9-18 maanden) van dan bijvoorbeeld bij een echte ooglidcorrectie.
Alleen mogelijk bij relatief klein huidoverschot en geen vet of vocht ophoping (dit is alleen mogelijk bij een chirurgische ingreep).
In zeldzame gevallen kan er hyper- of hypopigmentatie of blaasjes optreden. Dit is meestal een tijdelijk effect en verdwijnt op den duur.

Wat kan er met plasmalifting behandeld worden?

De behandeling is geschikt voor alle leeftijdsgroepen, vrouwen en mannen.

Indicatie gebieden:

Wanneer geen plasmalifting?

Contra indicaties:

Hoeveel plasma behandelingen heb ik nodig voor een mooi resultaat?

Eén behandeling is meestal genoeg om de gewenste resultaten te bereiken met langdurig effect. Daarnaast werkt de behandeling nog 6 tot 8 weken door in zijn effect, doordat de fibroblasten geactiveerd zijn en dus ook weer collageen aanmaken. Na maximaal 8 weken is het eindresultaat pas zichtbaar. De resultaten en ervaringen kunnen per persoon verschillen. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de mate van de overtollige huid, de complexiteit van het probleem en je individuele wensen. Tussen de behandelingen moet een rustperiode zitten van ongeveer 8 tot 12 weken.

Hoelang het resultaat blijft is afhankelijk van de huid en mimiek. Mimiek rimpels zullen bijvoorbeeld eerder zichtbaar worden, dan rimpels door huidverslapping zoals de hals, wangen of oren. Naar verwachting kunnen bij plasma-lift de resultaten 9 maanden tot 3 jaar aanblijven. Daarentegen een ooglift nog langer.

Striae wordt eerst geneedeld (Miconeedling) en dan elk litteken afzonderlijk met Phi-ion Plasmalift behandeld: een tijdrovend werk.

Na 1 maand na de behandeling zal een controle middels foto's plaatsvinden, om samen te bekijken of de behaalde resultaten voldoende zijn of dat er een vervolgbehandeling noodzakelijk is.

Doet een plasmalift pijn?

Iedereen ervaart pijn op een andere manier. De behandeling met Phi-Ion gebeurt met heet plasma en is over het algemeen zeer gevoelig. Daarom wordt de huid 30 minuten alvorens de behandeling plaatsvindt, verdoofd met Lidocaïne en Prilocaïne, welke jezelf met doktersrecept bij de apotheek moet ophalen en dient mee te nemen. Dit is wegens regelgeving van het gebruik van verdovende middelen.

Voorzorg plasmalifting

24 UUR VAN TEVOREN
Zorg ervoor dat je 24 uur vóór de behandeling géén: alcohol, koffie, energiedranken of groene thee drinkt. Slik daarnaast geen Aspirine, Aproxen of Ibuprofen. Paracetamol is wel toegestaan. Dit in verband met dat je meer kan gaan bloeden tijdens de behandeling.

30 DAGEN VAN TEVOREN
30 Dagen voorafgaand van de behandeling géén: Bottox, Fillers, laserbehandelingen, behandelingen met fruit- of melkzuren, chemische peelings of blootstelling aan sterk zonlicht.

UITSLUITEND BIJ LIPLIFT
Wanneer je eerder Herpes Simplex (koortslip) gehad hebt, is het belangrijk dat je 5 dagen vóór de plasmalift preventief Zovirax crème op de lippen smeert. Plus 1 week ervoor 1000 mg, L-Lysine (een essentieel aminozuur, bijvoorbeeld Solgar of Orthica) tabletten/capsules slikt. Op de dag zelf 1500 tot 2000 mg t/m week erna 1000 mg per dag.

Nazorg plasmalifting

Het behandelde gebied kan een lichte zwelling door vocht vertonen, die gemiddeld 2 dagen kan duren. Ook ontstaan op de stipjes, die geplaatst zijn, na 2 dagen kleine korstjes. Deze mag je er niet afhalen om risico op littekens te voorkomen. De korstjes zullen na 5 dagen vanzelf eraf vallen zodra de huid begint te helen. Daarna komt er een roze tot rode kleur op de huid tevoorschijn, die vanzelf weer verdwijnt. Dit is het nieuwe huidje wat zich nog aan het vormen is gedurende weken. Het is daarom belangrijk dat je in deze periode blootstelling aan de zon vermijdt en uit voorzorg dagelijks SPF 50 op de behandelde huid gebruikt. Anders bestaat de kans op blijvende pigmentatie van de huid.
Het is belangrijk dat je de onderstaande nazorg instructies opvolgt:

De eerste 5 uur niet aankomen, met rust laten en geen water. Daarna kan je het behandelde gebied te koelen, als je dat prettig vindt, met een ice pack om eventuele zwellingen te volkomen (met name bij de ooglift).
Vermijdt de eerste 2 dagen na de behandeling make-up, crèmes en andere (agressieve) verzorgingsproducten (geurende zepen etc.). Daarna mag je de plek eventueel camoufleren met concealer.
Vermijdt de eerste 2 dagen direct zonlicht en draag een donkere zonnebril. Daarna vervolgens 4 tot 6 weken oppassen met de zon en zonnebank. Smeer elke dag SPF 50 op de behandelde huid.
Niet krabben of korstjes weghalen!
Vermijdt de eerste 5 dagen zware inspanningen, zoals intensief sporten.
Vermijdt de eerste 5 dagen de sauna en het zwembad.
Na 2 dagen smeer je gedurende 5 dagen elke ochtend en avond een dun laagje SkinCandy (de meegekregen crème) erop.

Plasmalifting tarieven

Plasmlifiting

€35
vanaf per keer
Intake en behandelplan
Oppervlakte reiniging
Aanbrengen van de verdoving (op huisarts recept verkrijgbaar)
Uittekenen van behandelde zone
Plasmalifting
Nabehandeling met verzorgende crème 
Selecteer

Positieve ervaringen

Heb een micro-needling/phi-ion ondergaan. Prettige ontvangst. Zeer professioneel. Goede uitleg wat er gedaan werd. Al met al een echte aanrader!

Monica

Microneedling en plasma ge behandeling gedaan. Goede uitleg, voor, tijdens en na de behandeling. Zeer tevreden. Ook voor de kleinere portomonee is het eindelijk te overzien door de acties! Bedankt!

Stella Kostelijk

Voor- & na foto's. Bekijk onze Insta voor meer resultaten.

  • ooglift plasmalift
  • neklift plasmalift
  • ooglift plasma
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram