Microneedling Dermapen

Huidverbeterende behandeling met een BOOST voor je huid!.
BOEK JE AFSPRAAK

Wat is microneedling?

Deze behandeling is ongekend de effectiefste manier om je huid in diepte te vernieuwen en te verfraaien. Daarnaast stimuleert het de doorbloeding en aanmaak van elastine en collageen. De Phi-Dermapen werkt snel, is comfortabel, nauwkeurig en doeltreffend.
In onze salon hebben we 3 soorten behandelingen:

• Microneedling.
• Phi bright Microneedling (exclusief op maat gemaakt).
• Hairgrowth Microneedling.

Hoe werkt microneedling?

De Phi-Dermapen maakt met vibrerende minuscule naaldjes kleine ''gaatjes'' in je huid met een gevarieerde diepte van 0,5 tot 2 mm. Dit is afhankelijk van je indicatie en huidconditie. De gaatjes zijn niet voor het blote oog zichtbaar en als natuurlijke reactie hierop komt het natuurlijke herstelproces van de huid opgang. Door de prikkeling in het bindweefsel komen groei- en helende factoren vrij, deze zorgen voor de aanmaak van collageen en elastine. Gedurende behandeling wordt er een serum met hyaluronzuur aangebracht, dat direct geabsorbeerd wordt door de ''verwonden'' huid. Aansluitend wordt er een verkoelend masker met hoogwaardige actieve stoffen aangebracht.
Bij sommige diepere behandeling kunnen er puntbloedinkjes optreden. Dit is juist de bedoeling. Na de behandeling heb je een egale roze tot rode huid. Dit trekt vrijwel binnen een paar uur weg.
microneedling diepte huid julianadorp

Phi bright microneedling

Phi bright is de allernieuwste en geavanceerde techniek op gebied van huidverbetering. Hierbij wordt dezelfde procedure van microneedling aangehouden, maar dan met een op maat gemaakte unieke serum. Deze wordt afgestemd op je huidconditie en je huidproblemen. Denk bijvoorbeeld aan donkere kringen, hyperpigmentatie, rimpels, acne, littekens of grove poriën. De serum wordt aan de hand met een computersysteem samengesteld, waarbij 1.200 verschillende combinaties mogelijk zijn. Vervolgens wordt er een cocktail gemaakt van meerdere serums, die een speciaal complex Brightenyl bevatten, waarvan Diglucosyl galluszuur de belangrijkste werkzame bestanddeel is. Dit is een nieuwe generatie huid activerende stof, die 4x meer effectiever is, dan vitamine C en 60x effectiever dan kojinezuur. Perfect om zichtbare tekenen van het ouder worden of andere oneffenheden te corrigeren! Het resultaat is een gelijkmatige en stralende teint.
De stoffen van Phi bright zijn natuurlijk en bevatten geen schadelijke stoffen zoals parabenen, minerale oliën of siliconen. En zijn geschikt voor alle huidtypes, zelfs de meeste gevoeligste.

Voor optimaal resultaat is deze behandeling in kuurverband van 3 of 6 keer.

Hairgrowth microneedling

Microneedling kan ook ingezet worden bij haaruitval, zodat de haarzakjes weer gestimuleerd worden om nieuwe haren terug te laten groeien. Het is een nieuwe manier om je hoofd en haar een royale behandeling te geven.

Net zoals de huid van je gezicht, verliest ook hoofdhuid collageen naarmate we ouder worden, wat resulteert in langzame haargroei en slapende haarzakjes. Een leuk weetje: 75% tot 80% van de huid bestaat uit collageen, dat geldt dus ook voor je hoofdhuid. Hoewel collageen het meest bekend is als het eiwit dat helpt om je gezicht stevig en jong te houden, is het ook essentieel voor de gezondheid van het haar.

In feite bevinden zowel collageen als de haarzakjes in dezelfde laag van de huid, de dermis. Wanneer de productie van collageen vertraagt (rond de leeftijd van 30 jaar), kan dit de sterkte van je haarzakjes beïnvloeden. Zie het als het frame van een matras. Zonder dat zou de matras klonterig en rimpelig zijn. Hierdoor worden de haarzakjes niet ondersteund, wat leidt tot meer haaruitval en minder nieuwe groei. Gelukkig is een microneedling behandeling een vrij gemakkelijke manier op je natuurlijke productie van collageen op gang te brengen. Het zorgt ook voor een betere doorbloeding en opname van voedingstoffen in de hoofdhuid, zodat nieuwe stamcellen aangemaakt worden die de haargroei ondersteunen. Wetenschappelijke studies hebben dat aangetoond. In een studie uit 2018 over de effecten van een microneedling behandeling op patiënten met milde tot matige alopecia, begon de haargroei na de eerste sessie.

Gedurende hairgrowth microneedling behandeling wordt er gebruikt van een natuurlijke serum op basis van Hyaluronzuur, Panthenol, Brandnetelextract, Kastanje-extract en Keratine.

Voor optimaal resultaat is deze behandeling in kuurverband van 3 of 6 keer.

De werking van microneedling:

Versteviging van de huid & vermindering reliëf

De huid krijgt een prikkel om nieuwe bindweefselvezels te produceren. Doordat het bindweefsel diep in de huid gestimuleerd wordt, zul je al na enkele behandelingen merken dat je huid steviger en gladder wordt. Reliëf dat ontstaan is door acnelittekens en rimpels zal geleidelijk minder worden.

Vernieuwing van de huidcellen & zuivering

Daarnaast krijgt de celdeling een enorme boost. Oude, dode huidcellen schilferen in de weken na de behandeling versneld af en nieuwe, jonge huidcellen worden eerder aangemaakt. De verdikte hoornlaag wordt weer mooi dun, waardoor verstoppingen zoals mee-eters minder kans krijgen. Dit zorgt dus ook een zuiverend effect.

Egalisering van de huid teint

Overmatig pigment, dat in de hoornlaag aanwezig is, schilfert mee af en vervaagt waardoor zonschade, ouderdomsvlekken en andere oppervlakkige pigmentvlekjes minder zichtbaar worden. Je huidteint wordt egaler en stralender. Tot slot kunnen serums met hoogwaardige actieve werkstoffen veel beter in de huid opgenomen worden. De specialist kan je adviseren welke producten je thuis, tussen de behandelingen door, kunt gebruiken om het effect te optimaliseren.

Voordelen microneedling

Direct resultaat.
Snelle herstelperiode.
De huid wordt steviger en gladder (verbeterende huidstructuur).
Veilig en effectief.
Stimuleert aanmaak van collageen voor langdurig resultaat.
Verhoogt de opname van vocht en voedingsstoffen (verbeterende huidconditie).
Verhoogt de hyaluronzuur productie voor een natuurlijk filler effect van binnenuit.
Preventief inzetbaar voor alle huidtypen.
Betaalbaar alternatief voor laserbehandelingen, Botox of Fillers.

Nadelen microneedling

Optimaal resultaat is in kuurverband.
Voor mooi blijvend resultaat eens in de zoveel tijd eenmalig herhalen.
Langer dan verwachte 4 uur aanhoudende roodheid.
Een jeukende huid.
Vorming van pigmentatie in behandelde gebied bij blootstelling aan de zon of zonnebank, daarom een hoge SPF gebruiken.
In zeldzame gevallen kan er hyper- of hypopigmentatie, korstvorming of blaasjes optreden. Dit is meestal een tijdelijk effect en verdwijnt op den duur.

Wat kan er met microneedling behandeld worden?

De behandeling is geschikt voor alle leeftijdsgroepen, vrouwen en mannen.
Indicatie gebieden:

Fijne lijntjes en rimpels
Acne littekens en wondgenezing
Littekens van andere aard
Zonbeschadiging
Pigmentvlekken
Grove huidstructuur (vergrote poriën)
Striae (striemen)
Cellulitis
Verslapte (atrofische) huid
Melasma (zwangerschapsmasker)
Beginnende kaalheid

De behandeling wordt afgeraden bij:

Contra indicaties:

Actieve acne
Actieve huidinfecties en herpes (koortslip)
(Chronische) huidaandoeningen, Psoriasis, Eczeem en Rosacea
Bloedstollingsproblemen en bloedverdunners
Zwangerschap
Verhoogte moedervlekken of wratten
Ernstige zon beschadiging
Kankeraandoening, tot 5 jaar na behandelingen
Ongecontroleerde Diabetes
Inname van isotritinoïne (bij acne)
Donkere huidtypes

Hoeveel microneedling behandelingen heb ik nodig voor een mooi resultaat?

De aanmaak van bindweefsel en collageen is een geleidelijk proces dat zich onder het huidoppervlak afspeelt. Het heeft ongeveer 2-4 weken tijd nodig om de gewenste resultaten te bereiken, daarom zie je dus niet direct na de behandeling. Het uiteindelijke resultaat zal geleidelijk zichtbaar zijn, welke naar verwachting een paar maanden zullen aanhouden. Hoelang dit exact zal zijn is afhankelijk van je huid, leefstijl het te behandelen huidaandoening en het aantal behandelingen, dat uitgevoerd is.

Zoals bij elke huidverbeterende behandeling geldt; des te meer behandelingen, des te langer en beter het resultaat is. Voor het optimale zichtbaar resultaat zijn er doorgaans meerdere behandelingen in kuurverband nodig. Afhankelijk van de huidaandoening zijn er gemiddeld 3 à 4 behandelingen elke 2 weken nodig. Door in kuurverband te behandelen, kan de voortgang goed gemonitord en geëvalueerd worden. Voorafgaand bij de eerste behandeling en tussentijds worden foto’s van de huid gemaakt, zodat de verbetering goed gevolgd kan worden en zichtbaar wordt.

Doet een microneedling behandeling pijn?

De behandeling is pijnloos. Uiteraard verschilt dit per persoon, iedereen beleeft namelijk een andere ervaring of is gevoeliger. Over het algemeen is de behandeling prima te doorstaan. Sommige zones, zoals bijvoorbeeld het voorhoofd of de neus kunnen iets gevoeliger zijn, vergeleken met andere delen van het gezicht. Na de behandeling voelt het alsof je te lang in de zon gezeten hebt, dit trekt veelal binnen 1 dag weg. Als reactie van de behandeling kan de huid gaan schilferen, dit zal binnen enkele dagen verdwijnen. En is een positief effect, omdat er versneld nieuwe huidcellen worden aangemaakt in de huid.

Voorzorg microneedling 

24 UUR VAN TEVOREN
Zorg ervoor dat je 24 uur vóór de behandeling géén: alcohol, koffie, energiedranken of groene thee drinkt. Slik daarnaast geen Anti-biotica, Aspirine, Aproxen of Ibuprofen. Paracetamol is wel toegestaan. Dit omdat je meer kan gaan bloeden tijdens de behandeling.

30 DAGEN VAN TEVOREN
30 Dagen voorafgaand van de behandeling géén: Bottox, Fillers, laserbehandelingen, behandelingen met fruit- of melkzuren, chemische peelings of blootstelling aan sterk zonlicht.

Nazorg microneedling 

Pas na de eerste 4 uur je gezicht wassen en/of koelen met water
Vermijdt zoveel direct zonlicht (ook zonnebank) en daarna tot 4-5 weken het behandelde gebied goed insmeren met een zonnebrandcrème (hoge factor spf 50)
Geen make-up (foundation en poeders) aanbrengen de eerste 24 uur
Het behandelde gebied niet waxen of epileren tijdens de behandelkuur
Vermijdt de eerste 3 dagen heet douchen en baden, 5 dagen de sauna en het zwembad
Vermijdt zware inspanningen, zoals intensief sporten (met transpireren) de eerste 5 dagen
Niet pulken aan de behandelde huid
Geen Botox of Fillers gebruiken de eerste 3 weken

Kies jouw microneedling behandeling:

Phi bright

€275
per kuur 3x
Intake en behandelplan
Reiniging
Microneedling met op maat gemaakte serums.
Verkoelend masker met essentiële voedingsstoffen voor je huid.
Nabehandeling inclusief serums voor thuisgebruik.
 
Selecteer

Microneedling

€245
per kuur 3x
Intake en behandelplan
Reiniging
Microneedling serum
Verkoelend masker met essentiële voedingsstoffen voor je huid.
Nabehandeling inclusief serums voor thuisgebruik.
Selecteer

Hairgrowth

€255
per kuur 6x
Intake en behandelplan
Reiniging
Microneedling met hairgrowth serum.
Nabehandeling inclusief serums voor thuisgebruik.
Selecteer

Positieve klant ervaringen

Microneedling en plasmabehandeling gedaan. Goede uitleg, voor, tijdens en na de behandeling. Zeer tevreden. Ook voor de kleinere portomonee is het eindelijk te overzien door de acties! Bedankt!

Stella Kostelijk

Heb een micro-needling/phi-ion ondergaan. Prettige

ontvangst. Zeer professioneel. Goede uitleg wat er gedaan werd. Al met al een echte aanrader!

Monica S.

Voor- & na foto's. Bekijk onze Insta voor meer resultaten.

  • Dermapen den helder
  • Microneedling ouderdomsvlekjes
  • Littekens verwijderen
  • Microneedling den helder
  • hairgrowth microneedling
magic-wandsyncmagnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram