Lippen permanente make-up

Altijd perfect opgemaakt, geen gedoe meer met make-up en nooit meer zorgen over uitgelopen lipstick.
BOEK JE AFSPRAAK

Phicontour permanente make-up lippen

PhiContour is de meest geavanceerde behandeling van de hoogste kwaliteit op het gebied van permanente make-up. Het is een techniek waarbij  lippen semi-permanent worden getekend in de opperhuid met behulp van de fijnste naalden en beste pigmenten op de markt.
Met lippigmentatie kan je lippen voller doen lijken, contouren versterkten en corrigeren, en je weer een frisse lipkleur geven. Je kan kiezen voor een lipliner, Ombre Shadow lips of Full lips.

Wat is lippigmentatie?

Iedereen verlangt toch naar mooie volle lippen. Deze bepalen namelijk voor een groot deel je uitstraling, persoonlijkheid, maar zeggen ook iets over je gezondheid. Denk hierbij aan verkleuringen (kan soms duiden op ziekten), contouren die vervagen, droge en gebasten lippen of de huid eromheen is geïrriteerd. Ze zeggen ook wel de ogen zijn de spiegel van je ziel en je lippen zijn deur van je gezondheid.
Mooie lippen zijn super aantrekkelijk, ze maken je jonger en stralender. Met make-up kan je lippen enigszins corrigeren en een mooi kleurtje eraan geven. Maar helaas loopt dit vaak uit, blijft het kort zitten, soms is het een eeuwige zoektocht naar de juiste kleur of je houdt gewoon niet van make-up. Dan is lippigmentatie de ultieme oplossing! Dit is een semi permanente make-up methode, waarbij je lippen als ware getatoeëerd worden, alleen minder diep in je huid, waardoor het resultaat 1 tot 3 jaar zichtbaar blijft. Waarna de kleur langzaam zal vervagen. Daarom is een touch up binnen <2 jaar gewenst om het resultaat te behouden. Belangrijk is een goede nazorg, waarmee je langdurig plezier kunt hebben van je lippen zonder het dragen van een lipstick. Natuurlijk kan dat wel wanneer je tijdelijk een andere kleur wilt.
''24/7 Er natuurlijk en verzorgd uitzien, daar doen we het voor!'' (Breemer-Schijff, 2022)

In welke kleur kunnen mijn lippen gepigmenteerd worden?

De kleur van het pigment wordt afgestemd op je eigen lipkleur en huidskleur. We hebben diverse kleuren, welke onderling gemengd kunnen worden tot vele kleurcombinaties.
Ons doel is om op zo een natuurlijke wijze te pigmenteren, zonder het make-up effect. Indien je dat wel wenst, kan dat uiteraard toegepast worden.

Hoe worden mijn lippen uitgemeten?

Je lippen worden uitgemeten aan de hand van je wensen en  de 'Golden ratio', ook wel de Phi genoemd. Hierbij wordt er gekeken naar de universele verhoudingen van je gezicht en worden je lippen met een applicatie gecontroleerd op symmetrie.

Is het zetten van permanente make-up lippen pijnlijk?

Iedereen ervaart pijn anders. Maar de behandeling is zeker niet gevoelloos. Hierin doen we ons best om eventuele pijn te minimaliseren.

Wat is het verschil tussen Full lips en Ombre Shadow lips?

Bij Full lips worden je gehele lippen gepigmenteerd, waarmee je zelfs een hele nieuwe mond kan creëren. De liplijn/contour kan op een natuurlijke manier vergroot of gecorrigeerd worden. Full lips is de uitkomst voor veel lipproblemen! Bij Ombre Shadow lips loopt de lipliner uit in een schaduw met een zacht verloop naar de binnenkant van je lippen. Met deze techniek kunnen ook grotere oneffenheden aan de lipcontouren eventueel gecorrigeerd worden. Shadow lips oogt zeer natuurlijk en doen je lippen voller laten lijken.

Voor- & na foto's. Bekijk onze Insta voor meer resultaten.

  • Full lips permanente make up julianadorp den helder
  • Full lips permanente make up julianadorp
  • lippigmentatie julianadorp

Hoeveel kost het zetten lippigmentatie?

Dat is afhankelijk van de permanente make-up techniek die je kiest en de salon waar je het wilt laten zetten. Het verschil zit in de kwaliteit en ervaring. Zo heb je bijvoorbeeld een keuze in een huismerk of een A-merk. Wij kiezen enkel voor top kwaliteit en vragen bijvoorbeeld voor Full lips €350,00 inclusief nabehandeling.

Hoelang duurt een permanente make-up behandeling voor lippen?

De behandeling duurt 2 tot 4 uur, afhankelijk van de techniek die je wilt.

Voorbereiding

wordt nog ingevuld.

Nazorg

Om langer plezier te hebben van je permanente make-up, is het belangrijk om aan de nazorg gedurende genezingsproces (tot 6 weken) te houden.
Dag 1-3: Lippen droog houden minimaal 48 uur (liefst hele week). Dus niet nat laten worden.
Lippen insmeren met de aanbevolen crème (belangrijk: een dun laagje!) minimaal 3-5 keer per dag.
Drink door een rietje en geen hete dranken.
Eet geen pittige gerechten.
Liefst niet roken.
Geen intiem contact (zoals bijvoorbeeld: zoenen)
Alleen bij een heftige zwelling direct thuis na koelen met ijs (met schone doek erom, zodat lippen niet nat worden). Zwellingen zijn binnen 24-36 uur verdwenen.
In de eerste 5-7 nachten: Een dun laagje aanbevolen crème aanbrengen voor het slapen gaan.
Let op voor de nabehandeling: Lippen 2 weken van te voren vet houden, zodat de lippen mooi egaal zijn zonder korstjes.

Kies jouw lippigmentatie:

Lipliner

€250
eenmalig
Intake 
Reiniging
Uitmeten van de lippen
Pigmenteren van de lippen
Inclusief nabehandeling (6-10 weken)
 
Selecteer

Full lips

€350
eenmalig
Intake 
Reiniging
Uitmeten van de lippen
Pigmenteren van de lippen
Inclusief nabehandeling (6-10 weken)
Selecteer

Touch up Lipliner

€95
Binnen <2 jaar
Intake 
Reiniging
Uitmeten van de lippen
Pigmenteren van de lippen
 
Selecteer

Touch up Full lips

€150
Binnen <2 jaar
Intake 
Reiniging
Uitmeten van de lippen
Pigmenteren van de lippen
 
Selecteer
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram